Вземи оборудване на изплащане с Банка ДСК

За Банка ДСК

Банка ДСК е собственост на унгарската Банка ОТР - банката-майка на Група ОТР, която е най-големият доставчик на финансови услуги в Унгария и регионален лидер на пазара в Централна и Югоизточна Европа. Група ОТР предлага висококачествени финансови решения на повече от 18 милиона клиента в единадесет страни, използвайки своята клонова мрежа от близо 1500 офиса, мащабна АТМ мрежа и иновативни дигитални канали. Банка ОТР присъства в България от 2003 г., като финансовите й резултати през годините утвърждават устойчивото й развитие.

Традиционен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК заема водещи позиции в частното и корпоративно банкиране. Тя е финансова институция с най-голям брой клиенти, лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги и сред най-предпочитаните от студенти и работодатели в страната.

Като модерна компания с дългосрочна стратегия за развитие и мащабна дигитална трансформация на бизнеса си, банката инвестира в развитието на иновативни офиси, модерни продукти и персонализирани решения за своите клиенти.

Това е нейната стратегическа цел - да осигурява изключително клиентско преживяване, както и да демонстрира своята отговорност към обществото чрез значимата си роля за устойчивостта и стабилността на българската банкова система.


Условия за клиенти:


 1. Кредити с месечно оскъпяване - 1%
 2. Минимален срок на кредита - 3 месеца
 3. Максимален срок на кредита - 48 месеца
 4. Без допълнителни такси за клиента при усвояване на кредита


Параметри на предлагания продукт:


 1. Срок на кредита от 3 до 48 месеца
 2. Сума на кредита от 600 до 10000 лева
 3. Бързо удобрение на заявките за стоково кредитиране
 4. Бърза и улеснена процедура по онлайн кандидатстване и във физическите обекти - разглеждане на всяко искане за финансиране до 15 минути
 5. Без скрити и допълнителни такси и комисиони за клиента
 6. Кредитиране на български граждани на възраст - от 18 до 78 години
 7. Бърза обработка на документи и превод на сумата


Не се колебай избери Bar&Kitchen за свой надежден партньор в бизнеса и направи поръчка