На вашето внимание представяме нашия партньор и главен шеф готвач Артур Харутюн Бахдасарян


Ние от Bar&Kitchen разпознаваме таланта, затова когато имаме възможност да се докоснем до истински такъв се възползваме.
Шеф Бахдасарян в момента работи, като главен готвач в ресторант Боне & Tea в град София. Там той разгръща въображението си, като успява да показва най-доброто, на което е способен.

Като всеки взискателен човек той не спира да иска повече и по-добро представяне от себе си и кухнята, която управлява. Той не спира да се учи, усъвършенства и опитва нови неща постоянно. Тази негова амбиция не спира да го води на различни ТОП кулинарни дестинации в България и чужбина, свързани с редица конференции и обмяна на опит.  

Непрестанното му желание за подобряване и търсене на оптимизиране на работата на неговата кухня и хората, които управлява го срещна с нас и нашите представители. Той се възполва от всички услуги, които предлагаме за една бизнес ниша, като неговата. След проведена безплатна консултация с нашите експерти, заедно достигнахме до някои решения на бизнес ниво. Те освен, че пестят време и средства, но и изведоха отнощенията ни от доставчик и клиент до това на партньори. В тях ние мислим не просто за неговата поредна поръчка, а за това какво ще донесат артикулите, които поръчва, като добавена стойност за него, за кухнята му, за неговото заведение и разбира се за неговите клиенти.

Разгледай нашите продукти по категории и оборудвай своята кухня, ресторант или друг тип заведение, като станеш наш партньор и спечелиш на своя страна хора с опит и експертиза в тази бизнес ниша, които могат да ти помогнат във всяка ситуация. Не се колебай да ни се обадиш на телефон: +359 888 04 3738 и да се възползваш от нашата безплатна консултация за твоя бизнес.

Услугите които може да ви предостави шеф готвач Бахдасарян са:

1. Цялостно изготвяне на пакет услуги за работа и управление на нови или вече съществуващи обекти;

2. Изготвяне на:

    - Цялостно меню

    - Сезонно меню

    - Банкетни менюта

    - Меню за Блок маса

    - Сватбени менюта

    - Менюта за кетъринг събития

3. Подбор и обучение на персонал (управители, сервитьори, бармани и готвачи)

4. Съдействие за изготвяне на документи за нови обекти


Част от обектите където е бил главен консултант и е помогнал за изготвянето на меню са - ресторант "Джинджър", рибен ресторант "Ахтамар", ресторант-пицария "Мамма Мия", руски ресторант "12-те стола", пиано бар "Авантюра" и др.

Шеф Бахдасарян е от хората, които смятат, че ако си добър в нещо, отдава ти се, то трябва да го споделяш и да се опитваш да го разпространяваш. Именно, затова той се е отдал на редица менторства и обучителни програми, които да помогнат на кулинарията в България на премине на следващо ниво. Според него българите сме хора, които умеем да разпознаваме добрия вкус, качествените съставки и разбира се стръкчето желание, любов и внимание към детайла, които се влагат от готвача, който приготвя храната ни. Все повече нараства интереса към професията и все повече хора откриват желанието в си да приготвят не просто храна, а храна, която да вдъхновява. 

От средата на 2023 година шеф Багдасарян е Основател на Сдружение "НЕ-шеф готвачи", където членуват собственици на ресторанти и хотели, управители, готвачи, фирми свързани с хорека бранша.

За контакт и въпроси може да се свържете с него на телефон: 0888 04 3738 и 0882 10 8999