Менюто е неизменна част от асортимента на всеки един ресторант. То е едно от първите неща, които вижда клиента, като седне на масата. До голяма степен това определя първото впечатление и лицето на всяко едно заведение.

Менютата, като размер биват основно няколко варианта:

- Формат А4, който е най – разпространен;

- Формат А5; 

- Клипбордове, които са подходящи предимно за летни обекти.

Използват се няколко варианта, като материал:

- От естествена кожа;

- От изкуствена кожа;

- От PVC;

- От водоустойчива хартия
Ако имате изискан и стилен ресторант с качествено хранително меню е добре да показвате на клиентите си висок стандарт и клас. За такива случаи съветваме да изберете артикули от естествена или изкуствена кожа. При тях има възможност да гравирате инициали, име или лого. 

Ако сте голям ресторант с над 100 места, припоръчваме меню с формат А4. Малките формати А5 от естествена кожа са подходящи за по-малки ресторанти тип „бутикови“. Към този вид, за висок клас заведения препоръчваме и отделна винена папка или отделно меню за напитки.
Водоустойчивите менюта са леки и удобни. Във формат А4 те са подходящи за различни видове обекти тип „Bar and Dinner“, както и обекти предлагащи „Брънч“. Те също са подходящи за щамповане.

Клипбордовете са чудесен вариант предимно за летни обекти, ресторанти и заведения с обедно меню и дневни предложения за своите клиенти. Не препоръчваме на клипбордовете да има повече от една страница с предложение към клиента.

Към всички менюта без клипбордовете можем да ви предложим допълнителни страници във формат А4.

Като доказани професионалисти с дългогодишен опит, помогнали на много заведения да се развият, съветваме:

Не правете компромис с менютата на вашето заведения. Мислете за тези артикули, като визитна картичка на всичко, което предлагате.

Съобразете ги стилово с типа заведение, което сте.

Инвестирайте в качество. Това ще ви спести средства за подмяна ако решите да заложите на нещо, което ще се износи бързо.

Хвърчащ лист даден на клиент за обедно меню говори за непрофесионализъм. 

Износено или скъсано меню създава усещане в клиентите за недостатъчно внимание към детайла, както и лоша поддръжка на заведението.

Предлагането на меню тип „вестник“ е голям разход за всеки един ресторант.


Разгледай нашите предложения в категория „Менюта“. Там ще откриеш изключително и само висококачествени продукти. Ако не си сигурен какво да избереш, задължително се възползвай от нашата безплатна и експертна консултация. Ние ще помогнем да направиш най-добрия избор, съобразен изцяло с твоите индивидуални нужди. Обади се на телефон: +359 888 04 3738 и ни попитай!