Меню
Количка

Други аксесоари

Други аксесоари

Метален салфетник с триъгълна форма, с кръгла основа, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 12.5 смЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в к..
3.50 лв.
Brand: BRIO Vertex
Метален салфетник с овална  форма, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: BRIOЗа Хоре..
3.50 лв.
Метален салфетник с триъгълна форма, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: S.S ИталияЗа Х..
5.55 лв.
Brand: BRIO Vertex
Метален салфетник с триъгълна форма, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаЦвят: черенОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: S.S ИталияЗа Хоре..
5.50 лв.
Порцеланов салфетник с овална форма. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: порцеланТегло: 100 грамаЦвят: бялОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: KUTAHYA ТурцияЗа Хорека клиенти е възможно изпращ..
8.43 лв.
Метална табела за резервация на маса, изработена от неръждаема стомана. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаЦвят: сребристОпаковка: 10 броя в кашонПроизводител: S.S ИталияЗ..
3.99 лв.
Тажинът е традиционен марокански съд за готвене и сервиране. Специфичната конусовидна форма на капака създава конденз и връща изпарената течност обратно в керамичния съд. Храната приготвена в него се отличава с наситен вкус и крехка текстура. Готвенето в тажин трабва да започне при много ниска темпе..
40.00 лв.
Тенджерка с капак за сервиране на миди. Капака може да послужи като подложна чиния за слагането на черупките на мидата след употреба. Чудесен артикул за обекти предлагащи миди Препоръчителна порция с черупката до 600г.Размер: 18 смВместимост: 2 лТегло: 500 грамаФорма: кръглаОпаковка: 6 броя в кашонП..
21.55 лв.
Красив стоящ вертикален пепелник с  кръгла основа, изработен от полирана неръждаема стомана. Снабден с висококачествено покритие което гарантира, че остава красив дълго време. Пепелника е подходящ за хотели и ресторанти както и офиси и бизнес сгради. Тегло на пепелника 1.7 килограма.Материал: Н..
190.00 лв.
Красив стоящ вертикален пепелник с  кръгла основа, изработен от полирана неръждаема стомана. Снабден с висококачествено покритие което гарантира, че остава красив дълго време. Пепелника е подходящ за хотели и ресторанти както и офиси и бизнес сгради. Тегло на пепелника 1.7 килограма.Материал: Н..
98.00 лв.
Правоъгълен черен хангал с отвор за единична бутилка. Артикула е подходящ за висок клас ресторанти, стилен и красив, удобен за работа от персонала на заведението.Материал: ленТегло: 50 грамаЦвят: черенОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: PUJADAS ИспанияЗа Хорека клиенти е възможно изпращането на 1..
7.80 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)