Меню
Количка

Менюта

Менюта

Менюта

Менюто е визитната картичка на вашата кухня. Важните неща са вътре в него, но начина, по който се представят настройва клиента и поражда в него очакване за нещо специално. В днешно време избора на меню е изключително разнообразен. От различни формати, като големина, през различни цветове, до най-различни материали и дизайн. Важно е да изберете меню, което ще подхожда на стила на вашето заведение.

В Bar&Kitchen ще откриете огромна гама от всякакъв вид менюта, разпределени в различни ценови класове. При нас може да намерите точния стил и дизайн, който подхожда на вашето място. Стремим се да предлагаме само висококачествени менюта, от доказали се производители на световните пазари. Нашите артикулите в тази категория се отличават с качествени материали и здрава изработка, което гарантира дълготрайна употреба. Това ще ви спести средства от честата нужда от подмяна на менютата във вашия ресторант.

Освен менюта при нас може да откриете на вероятно най-изгодната цена професионално оборудване от А до Я за кухни, барове, ресторанти, хотели и всякакъв тип заведения. Може да разгледате нашите категории Чинии, Чаши и Прибори за хранене в случай, че искате да допълните или обновите посудата си. В специалната ни категория Бизнес клиенти ще откриете всичко необходимо за даден вид заведение. Не пропускайте да разгледате всичко, което предлагаме и да изберете Bar&Kitchen за ваш партньор в бизнеса. 

Ако не сте сигурни кое е точното меню за вас и вашето място, доверете се на нашия дългогодишен опит в тази сфера, както и в консултирането на бизнес клиенти. Безплатната ни консултация ще ви помогне да направите информиран избор за менюта във вашето заведение. Ще ви предложим подходящи стил и дизайн, или най-продаваното на пазара, може и най-изгодното, при възможност комбинация от всичко, за да останете доволни. Наша мисия е да помагаме на нашите клиенти да направят най-добрия и изгоден за тях избор, за да може бизнеса им да расте и просперира. 

С нас ще получите безплатна и компетентна консултация, базирана на нашата дългогодишна експертиза. Нашите професионалисти ще ви помогнат да направите най-добрият и изгоден за вас избор. Предлагаме също и безплатна доставка при определени условия и редовни промоционални предложения за нашите бизнес клиенти. Не се колебайте да ни се обадите сега на телефон: +359 888 04 3738

Благодарим ви за избора на Bar&Kitchen, като ваш доверен партньор! Ние сме длъжни да ви предоставим най-добрите продукти и услуги, които ще отговорят на вашите изисквания и ще допринесат за успешното ви бизнес развитие.

  Меню с гладки кожени корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели. Менюто разполага с опция за гравиране. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Всичк..
58.50 лв.
 Меню с гладки кожени корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели. Менюто разполага с опция за гравиране. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Всички..
59.99 лв.
 Клипборд с щипка за прихващане за страница с формат А4. Клипборда е подходящ за летни барове и ресторанти, кафенета, пекарни. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Предлага се и в други цветове.  Всички ..
33.52 лв.
 Меню с релефни PVC корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Всички модели менюта и табели, можете да в..
23.86 лв.
 Папка с гладки PVC корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели за напитки , винени листове и коктейли. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Всички м..
22.87 лв.
 Меню  в различни цветове с гладки кожени корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели. Менюто разполага с опция за гравиране. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така ..
16.74 лв.
 Меню с релефни кожени корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели. Менюто разполага с опция за гравиране. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Всичк..
58.80 лв.
 Меню с релефни кожени корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели. Менюто разполага с опция за гравиране. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Всичк..
28.00 лв.
 Сметник с гладки PVC корици . Стилен и красив, сметника е подходящ за висок клас ресторанти и хотели. Качествен и здрав за дълготрайна употреба, лек и удобен за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Сметника разполага с отделение за банкноти, касов бон и кредитна карта...
8.99 лв.
Допълнителни PVC страници за различни видове менюта. Предлагат се 10 броя страници в единичен пакет. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: PVCРазмер: А4Тегло: 500 грамаОпаковка: 1 брПроизводител: APS ГерманияЗа Хорека клиенти е възможно изпращанет..
25.99 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)