Меню
Количка

Табели

Табели

Табели


С нас ще получите безплатна и компетентна консултация, базирана на нашата дългогодишна експертиза. Нашите професионалисти ще ви помогнат да направите най-добрият и изгоден за вас избор. Предлагаме също и безплатна доставка при определени условия и редовни промоционални предложения за нашите бизнес клиенти. Не се колебайте да ни се обадите сега на телефон: +359 888 04 3738

Благодарим ви за избора на Bar&Kitchen, като ваш доверен партньор! Ние сме длъжни да ви предоставим най-добрите продукти и услуги, които ще отговорят на вашите изисквания и ще допринесат за успешното ви бизнес развитие.

 Информационна дървена дъска, подходяща за различни Хорека обекти за излагане пред или вътре в обектите. Защитена от екстремни атмосферни условия, твърда дървесина с панти от неръждаема стомана и централна верига. Устойчива на надраскване, подсилена повърхност за писане без петна. Сгъва се плос..
245.80 лв.
Правоъгълен LED информационен дисплей. Светлинен източник на LED, захранва се с батерии, включва 5 метров кабел и щепсел.  Дисплеят e изработена от стомана с покритие от всякакъв вид атмосферни влияния и плоча от безопасно стъкло. Показва страница 4х A4. Всички модели менюта и табели, може..
999.99 лв.
Правоъгълен LED информационен дисплей е подходящ за монтаж на стълб или стена (вкл. монтажни болтове) Дисплеят разполага с панел от твърда дървесина, ръбове от неръждаема стомана и плоча от безопасно стъкло. Показва страница 1х A4. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта..
89.70 лв.
Полирана висококачествена неръждаема стомана с основа против надраскване за защита на подове и горна част на винт за добавяне на аксесоари, като дебели здрави въжета с полирани стоманени скоби. Стойките са подходящи за употреба от хотели, ресторанти, кетъринг събития. Всички модели менюта и табели,&..
200.00 лв.
Комплект от 2 броя маркери с 210 см черна прибираща се лента. От сатенирана неръждаема стомана. Всеки стълб има 4 различни точки за закрепване на прибиращия се колан. Подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Подходящ артикул за хотели и ресторанти, както и кетъринг събития. Полирана ви..
249.99 лв.
Brand: PUJADAS
Черни дъски в различни форми. Повърхност с прецизна форма, гъвкава и лесна за почистване. Устойчиви на UV лъчи, удари, замърсявания и драскотини. Двустранна повърхност за писане. Включва комплект за стенен монтаж и тебешир. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табел..
42.90 лв.
Brand: PUJADAS
Черната дъска се предлага в комплект с бял маркер и монтажен комплект. За презентация и поставяне на стена в заведение и отвън. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво Размер: 40 х 60 х 1 смТегло: 5 кгОпаковка: 1 брПроизводител: APS Герма..
44.86 лв.
Brand: PUJADAS
 Дървени информационни табели за маса .Елегантни плочи за маса. Състоят се от устойчива на атмосферни влияния дървена основа със защитен лак и гъвкава и подвижна двустранна повърхност за писане. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво&nbs..
14.27 лв.
Brand: PUJADAS
Дървена поставка, табелка за всякакъв вид хорека обект. Ръчно изработена елегантна плоска основа със заоблени ръбове и кръгли опорни стълбове. Устойчива на надраскване повърхност за писане без петна, разглобяема за лесно писане и почистване, включена е двустранна подвижна повърхност за писане. Всичк..
14.27 лв.
Brand: PUJADAS
Таблетната дъска, изработена от каучуково дърво, има подвижна, двустранна дъска. Дъската може да се пере и по този начин е лесна за почистване. Осигурява по-добра повърхност за писане и рисуване без петна от обикновените дъски. Държачът  за дъска е елегантно полиран с лаково покритие от тиково ..
16.77 лв.
Brand: PUJADAS
Стойка за маса за писане с тебеширени маркери, устойчива на атмосферни влияния. Изработена от меламин и дърво. Включва 1 тебеширен маркер в бяло. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво и меламинРазмер: 24.4 х 15 х 13.5 смТегло: 1 кгОпаковка: ..
12.99 лв.
Метална табела с триъгълна форма за запазване и резервация на маса в заведение. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: иноксТегло: 100 грамаЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в опаковкаПроизводител: ..
5.28 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)