Меню
Количка

Ледарки и Шампаниери

Ледарки и Шампаниери

Метален съд за лед, модел Кофичка за сервиране на лед. Изработен от хром-никел, лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Подходящ артикул за всяко едно заведение или бар. Всички артикули за маса можете да намерите тук Ледарки и шампаниериМатериал: хром - никелРазмер: 10 смТегло: 100 ..
6.50 лв.
Метален съд за лед, модел Кофичка за сервиране на лед. Изработен от хром-никел, лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Подходящ артикул за всяко едно заведение или бар. Всички артикули за маса можете да намерите тук Ледарки и шампаниериМатериал: хром - никелРазмер: 9 смТегло: 100 г..
5.50 лв.
Метален ледарник за маса, изработен от неръждаема стомана.. Подходящ за употреба във всякакви обекти. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 200 грамаЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в к..
5.99 лв.
Метален ледарник, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 500 грамаРазмер: 14 смЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: S.S ИталияЗа Хорека ..
4.50 лв.
Brand: BRIO Vertex
Ледарка с дръжка, модел кофичка, с медно покритие. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 200 грамаРазмер: 13 смЦвят: розовОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: BRIO VertexЗа Хорека к..
8.91 лв.
Brand: BRIO Vertex
 Малка ледарка с дръжка, модел кофичка с медно покритие, цвят Антик. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 9 смЦвят: АнтикОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: ..
6.85 лв.
Метална шампаниера, изработена от неръждаема стомана, за стойка или излагане на маса с вместимост 1 бутилка. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал:ИноксТегло: 300 грамаРазмер: 20 х 22 смЦвят: среб..
12.50 лв.
Метална шампаниера, изработена от неръждаема стомана, за излагане на маса с вместимост 1 бутилка. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал:ИноксТегло: 300 грамаРазмер: 22.5 х 25 смЦвят: сребристОпако..
25.00 лв.
Поликарбонатна  шампаниера, прозрачна, за излагане на маса с вместимост 1-2 бутилка. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата,, лесна за съхранение и влизат една в друга, устойчива на чупливост . Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал..
29.99 лв.
Сребриста стойка, сгъваема на три крака, изработена от неръждаема стомана за шампаниера с вместимост 1 бутилка. За монтиране и използване отстрани на масата. Лека и удобна за употреба. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: Неръждаема стоманаТегло: ..
34.99 лв.
Метална стойка за шампаниера с вместимост на шампаниерата 1 бутилка, изработена от неръждаема стомана 18/10. Красива и стилна, същевременно и доста здрава и качествена.  Лека и удобна за употреба, не заема място . Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМ..
79.90 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна Шампаниера ,бяла за вместимост 2 бутилка, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Артикулите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на стък..
33.00 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)