Меню
Количка

Оливерници

Оливерници

Brand: BRIO Vertex
Метален оливерник изработен от неръждаема стомана. Оливерника включва 5 части - бутилка за олио, бутилка за оцет, солница, пиперница и поставка с дръжка. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: неръ..
13.23 лв.
Brand: BRIO Vertex
Метален оливерник изработен от неръждаема стомана. Оливерника включва 6 части - бутилка за олио, бутилка за оцет, солница, пиперница, съд за клечки за зъби и поставка с дръжка. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоар..
18.52 лв.
Brand: BRIO Vertex
Поставка за оливерник с метална дръжка изработена от дърво. Поставката включва 7 части - бутилка за олио, бутилка за оцет, солница, пиперница, съд за клечки за зъби, място за салфетки и поставка с дръжка. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса может..
10.99 лв.
Метален оливерник изработен от неръждаема стомана. Оливерника включва 5 части - бутилка за олио, бутилка за оцет, солница, пиперница и поставка с дръжка. Лек и удобен за употреба, стилен и красив, не подлива, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Ак..
66.19 лв.
Метален оливерник изработен от неръждаема стомана. Оливерника включва 3 части - бутилка за олио, бутилка за оцет, поставка с дръжка. Лек и удобен за употреба, фин и елегантен, не подлива, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатери..
62.22 лв.
Метален оливерник изработен от неръждаема стомана. Оливерника включва 5 части - бутилка за олио, бутилка за оцет, солница, пиперница и поставка с дръжка. Нестандартна форма и дизайн, чудесно допълнение към масата на всеки изискан ресторант.  Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. В..
116.50 лв.
Метален оливерник изработен от неръждаема стомана. Бутилките към оливерника са с опция за спрей. Оливерника включва 5 части - бутилка за олио, бутилка за оцет, солница, пиперница и поставка с дръжка. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да в..
97.97 лв.
Brand: BRIO Vertex
Стъклена мелничка, прозрачна с керамичен механизъм за сол и пипер и различни видове подправки. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: полистиренТегло: 200 грамаЦвят: бялОпаковка: 12 броя в кашонПр..
11.90 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)