Меню
Количка

Подложки за храна

Подложки за храна

Brand: BRIO Vertex
Правоъгълна подложка кафява с кант. Стилна и здрава подложката е чудесен артикул към всяка една маса в заведението. Подходяща за миене в съдомиялна машина. Всички артикули от аксесоари за маса можете да намерите тук Подложка за масаРазмер: 30 х 45 смФорма: правоъгълна Тегло: 50 гОпаковка: ..
4.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Правоъгълна подложка черна с кант. Стилна и здрава подложката е чудесен артикул към всяка една маса в заведението. Подходяща за миене в съдомиялна машина. Всички артикули от аксесоари за маса можете да намерите тук Подложка за масаРазмер: 30 х 45 смФорма: правоъгълна Тегло: 50 гОпаковка: 1..
4.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Правоъгълни подложки различни цветове. Предлагат се в цвят сив, сребрист и тъмно кафяв. Стилна и здрава подложката е чудесен артикул към всяка една маса в заведението. Подходяща за миене в съдомиялна машина. Всички артикули от аксесоари за маса можете да намерите тук Подложка за масаРазмер: 30 ..
4.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Правоъгълна подложка за маса винтич стил BON APPETIT. Тъмно черна подложката е чудесен артикул към всяка една маса в заведението. В пакет по 250 бр. Всички артикули от аксесоари за маса можете да намерите тук Подложка за масаРазмер: 39.5 x 28.5 смФорма: правоъгълна Тегло: 1 кгОпаковка: 1 б..
25.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Правоъгълна подложка за маса винтич стил NUW YORK. В цвят бял, подложката е чудесен артикул към всяка една маса в заведението. В пакет по 250 бр. Всички артикули от аксесоари за маса можете да намерите тук Подложка за масаРазмер: 39.5 x 28.5 смФорма: правоъгълна Тегло: 1 кгОпаковка: 1 броя..
25.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Правоъгълна подложка за маса винтич стил ВЕСТНИК. В цвят кафяво, подложката е чудесен артикул към всяка една маса в заведението. В пакет по 250 бр. Всички артикули от аксесоари за маса можете да намерите тук Подложка за масаРазмер: 39.5 x 28.5 смФорма: правоъгълна Тегло: 1 кгОпаковка: 1 бр..
25.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)