Меню
Количка

Салфетници

Салфетници

Метална стойка за шампаниера с вместимост на шампаниерата 1 бутилка, изработена от неръждаема стомана 18/10. Красива и стилна, същевременно и доста здрава и качествена.  Лека и удобна за употреба, не заема място . Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМ..
148.94 лв.
Сребриста стойка, сгъваема на три крака, изработена от неръждаема стомана за шампаниера с вместимост 1 бутилка. За монтиране и използване отстрани на масата. Лека и удобна за употреба. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: Неръждаема стоманаТегло: ..
66.19 лв.
Метален ледарник, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 500 грамаРазмер: 14 смЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: S.S ИталияЗа Хорека ..
9.91 лв.
Метален ледарник за маса, изработен от неръждаема стомана.. Подходящ за употреба във всякакви обекти. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 200 грамаЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в к..
10.91 лв.
Brand: BRIO Vertex
Ледарка с дръжка, модел кофичка, с медно покритие. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 200 грамаРазмер: 13 смЦвят: розовОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: BRIO VertexЗа Хорека к..
14.71 лв.
Метална шампаниера, изработена от неръждаема стомана, за стойка или излагане на маса с вместимост 1 бутилка. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал:ИноксТегло: 300 грамаРазмер: 20 х 22 смЦвят: среб..
24.81 лв.
Brand: BRIO Vertex
 Малка ледарка с дръжка, модел кофичка с медно покритие, цвят Антик. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 9 смЦвят: АнтикОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: ..
13.22 лв.
Метален салфетник с триъгълна форма, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: S.S ИталияЗа Х..
7.93 лв.
Метален салфетник с триъгълна форма, с кръгла основа, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 12.5 смЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в к..
6.61 лв.
Метална щипка за сервиране на лед. Малките зъбци на шипката позволяват по доброто захващане на леда. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 15 смЦвят: сребристОпаковка..
5.88 лв.
Метална щипка за сервиране на лед. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 12 смЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в опаковкаПроизводител: S.S ИталияЗа Хорека клиенти е въ..
4.95 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)