Меню
Количка

Сосиери

Сосиери

Brand: PORLAND
Черна, квадратна сосиера за сервиране . Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Сосиерата е подходяща за сервиране на сос. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки ..
12.99 лв.
Порцеланова, квадратна сосиера за сервиране и презентация на сос. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериа..
13.43 лв.
Порцеланова кръгла купа, черна за сервиране на сос. Нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 9 смТегло: 500 грамаФорма..
7.99 лв.
Brand: PORLAND
 Сосиера за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, купата е чудесно предложение за сервиране на сосове. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение във все..
6.50 лв.
Brand: PORLAND
Купа конусовидна за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, купата е чудесно предложение за сервиране на сосове. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение във ..
9.00 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, конусовидна сосиера за сервиране. Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходящо за сервиране на сосове. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един рест..
5.99 лв.
Brand: PORLAND
Квадратна купа за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, сосиерата е чудесно предложение за сервиране на сосове. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение във..
9.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла сосиера за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Сосиерата е подходяща за сервиране на сосове. Всички артикули от серията можете да видите тук Porland Red.Матер..
10.75 лв.
Brand: PORLAND
Квадратна сосиера с дръжки за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Сосиерата е подходяща за сервиране на сосове. Всички артикули от серията можете да видите тук Porla..
15.44 лв.
Brand: PORLAND
Бежова,  кръгла сосиера за сервиране. Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Сосиерата е подходяща за сервиране на различни видове сосове . Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работ..
7.73 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла купа за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, сосиерата  е чудесно предложение за сервиране на сосове. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение ..
9.75 лв.
Brand: PORLAND
Овална сосиера за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, купата е чудесно предложение за сервиране на сосове. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение във вс..
10.37 лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)