Меню
Количка

За почистване

За почистване

Аксесоари за почистване

Аксесоарите за почистване са нещо, което доста често остава извън фокуса на представянето на вашето заведение, ресторант или хотел. Истината е че те дават своята добавена стойност към усещането на клиентите, когаото дойдат при вас.

Често сте чували израза за някое заведение: "Тук блести от чистота". Не е случайно, чистотата се оценява от посетителите на всяко едно място. Аксесоарите за почистване са по скоро в помощ на вашия персонал. Когато има подходящите средства, един служител му е по-лесно, по-бързо и по-приятно да поддържа работната си среда чиста и подредена. 

Не поставяйте под сънение нуждата и качеството на аксесоарите за почистване във вашето място. Осигурете всичко необходимо на вашия персонал и така ще поддържате една висока хигиена, която ще покаже на вашите клиенти, че всичко се следи стриктно, обръща се внимание на всички детайли и нищо не се неглижира.

При нас ще откриете професионални аксесоари за почистване съобразени с нуждите на различните типове заведения. Стараем се да отговорим максимално на нуждите на бизнеса и да предоставяме всичко най-необходимо.

С нас ще получите безплатна и компетентна консултация, базирана на нашата дългогодишна експертиза. Нашите професионалисти ще ви помогнат да направите най-добрият и изгоден за вас избор. Предлагаме също и безплатна доставка при определени условия и редовни промоционални предложения за нашите бизнес клиенти. Не се колебайте да ни се обадите сега на телефон: +359 888 04 3738

Благодарим ви за избора на Bar&Kitchen, като ваш доверен партньор! Ние сме длъжни да ви предоставим най-добрите продукти и услуги, които ще отговорят на вашите изисквания и ще допринесат за успешното ви бизнес развитие.

Brand: BRIO Vertex
Сини ръкавици в кутия в съответствие с изискванията на НААСР. Вътрешна повърхност без пудра, външна релефна на пръстите. Подходящи както за персонала на хотела ,така и за работа в професионална кухня. Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: НитрилРазмер S размерТе..
6.65 лв.
Brand: BRIO Vertex
Сини ръкавици в кутия в съответствие с изискванията на НААСР. Вътрешна повърхност без пудра, външна релефна на пръстите. Подходящи както за персонала на хотела ,така и за работа в професионална кухня. Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: НитрилРазмер XS размерТ..
6.65 лв.
Brand: BRIO Vertex
Сини ръкавици в кутия в съответствие с изискванията на НААСР. Вътрешна повърхност без пудра, външна релефна на пръстите. Подходящи както за персонала на хотела ,така и за работа в професионална кухня. Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: НитрилРазмер M размерТе..
6.65 лв.
Brand: BRIO Vertex
Сини ръкавици в кутия в съответствие с изискванията на НААСР. Вътрешна повърхност без пудра, външна релефна на пръстите. Подходящи както за персонала на хотела ,така и за работа в професионална кухня. Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: НитрилРазмер L размерТе..
6.65 лв.
Brand: BRIO Vertex
Сини ръкавици в кутия в съответствие с изискванията на НААСР. Вътрешна повърхност без пудра, външна релефна на пръстите. Подходящи както за персонала на хотела ,така и за работа в професионална кухня. Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: НитрилРазмер XL размерТ..
6.65 лв.
Метален иноксов пепелник, подходящ за употреба в хотел, ресторант, кетъринг събитие и други. Лек и удобен за пренасяне, употреба и почистване  . Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: ИноксРазмер 56 х 20 смТегло: 2 кгОпаковка:  кашон 1 брПроизводител: S..
29.99 лв.
 Пластмасов кош за отпадъци с капак, подходящ за употреба в професионални кухни, барове и други. Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: ПластмасаРазмер 55 смТегло: 1кгОпаковка:  1 брПроизводител: BORA ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за с..
22.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)