Меню
Количка

За сервиране

За сервиране

Аксесоари за сервиране

Сервитьорите са връзката между вас, вашия бизнес и клиентите. Аксесоарите за сервиране карат сервитьорите и начина, по който се поднася храната да изглеждат по-стилно. Преди да поднесете вашите продукти на вашите клиенти, те виждат начина и средствата, с които храната и напитките пристигат при тях.

Дайте най-добрите аксесоари за сервиране на вашия персонал и ги накарайте да работят на по-високо ниво. Превърнете поднасянето на храна и напитки в събитие, в шоу, нека всички в заведението се обръщат след вашите сервитьори. Това ще накара всеки да иска да опита храна поднесе по зрелищен начин, ще разказва за аксесоарите, които се използват при сервирането във вашето заведение.

Резултатите от качествените аксесоари за сервиране никога не закъсняват. От една страна клиентите се чувсват специални, а от друга олеснявате вашия сървиз, като им предоставят възможност да поднесат продуктите по най-добрия възможен начин.

Не правете компромис. Винаги използвайте качествени аксесоари за сервиране във вашето заведение. Това ще ви открои сред многобройната конкуренция, ще представи продуктите и услугата ви в най-добрата светлина. Ще улесни вашите сервитьори и служители, както и ще остави незабравими спомени във вашите клиенти, за които да споделят и препоръчват.

При нас ще откриете наистина огромна палитра от всякакви аксесоари за сервиране, като: подноси, дъски, камъни, кошнички и сачове, също така различни видове гарафи и кани, както и купи и бурканчета за поднасяне на десерти например. Количките за сервиране са особено подходящи за хотели или ресторанти с пърформанси при сервирането.

Ние избираме предлаганите от нас аксесоари за сервиране изключително внимателно. Доверяваме се само на доказали се производители в бранша. Така успяваме да гарантираме на нашите партньори наистина висококачествени продукти, които да им служат дълго и да им спестят средства за подмяна.

Ако до сега не сте обръщали внимание на поднасянето на храната и напитките е време да го направите. Инвестицията в тези артикули се възвръща изключително бързо и носи резултати дълго време след това. Не се двуумете дали си струва - от позицията на нашия опит ви гарантираме, че тези средства си заслужава да бъдат вложени. Така ще придадете на вашето място, стил, идентичност, класа и усещане за внимание към детайлите. Усещането във вашите клиенти за тези неща е безценно и много трудно за изграждане, а това е най-краткия път към това.

С нас ще получите безплатна и компетентна консултация, базирана на нашата дългогодишна експертиза. Нашите професионалисти ще ви помогнат да направите най-добрият и изгоден за вас избор. Предлагаме също и безплатна доставка при определени условия и редовни промоционални предложения за нашите бизнес клиенти. Не се колебайте да ни се обадите сега на телефон: +359 888 04 3738

Благодарим ви за избора на Bar&Kitchen, като ваш доверен партньор! Ние сме длъжни да ви предоставим най-добрите продукти и услуги, които ще отговорят на вашите изисквания и ще допринесат за успешното ви бизнес развитие.

Естествен камък за сервиране, подходящ за поднасяне на различни ястия, мезета и гурме деликатеси. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: естествен камъкРазмер: 26 x 20 смТегло: 500 грамаФорма: правоъгълнаЦвят: черенОпаковка: 1 бр.Производител: APS Герм..
39.71 лв.
Професионална алуминиева тава за сервиране на паеля. Подходяща за употреба в професионална кухня, лека и удобна за работа. Тавата е подходяща само за сервиране, не е подходяща за готвене директно в нея. Размера е подходящ за сервиране на единична порция.Материал: АлуминийРазмер: 20 смТегло: 500 грам..
13.30 лв.
Професионална алуминиева тава за сервиране на паеля. Подходяща за употреба в професионална кухня, лека и удобна за работа. Тавата е подходяща само за сервиране, не е подходяща за готвене директно в нея. Размера е подходящ за сервиране на единична порция.Материал: АлуминийРазмер: 24 смТегло: 500 грам..
14.30 лв.
Професионална алуминиева тава за сервиране на паеля. Подходяща за употреба в професионална кухня, лека и удобна за работа. Тавата е подходяща само за сервиране, не е подходяща за готвене директно в нея. Размера е подходящ за сервиране за порция за двама, или повече човека..Материал: АлуминийРазмер: ..
16.78 лв.
Професионална алуминиева тава за сервиране на паеля. Подходяща за употреба в професионална кухня, лека и удобна за работа. Тавата е подходяща само за сервиране, не е подходяща за готвене директно в нея. Размера е подходящ за сервиране на  две или повече порции.Материал: АлуминийРазмер: 32 смТег..
20.70 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)