Меню
Количка

Сачове

Сачове

Brand: BRIO Vertex
Кръгъл сач, кафяв, подходящ за сервиране на различни основни ястия. Преди употреба и след измиването му задължително да се намаже с олио ,зехтин или ленено масло. Препоръчва се само за сервиране върху него , но не и за готвене във фурна. Материал: керамикаРазмер: 25 смТегло: 1 кгФорма: кръглаОп..
10.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгъл сач, кафяв, подходящ за сервиране на различни основни ястия. Преди употреба и след измиването му задължително да се намаже с олио, зехтин или ленено масло. Препоръчва се само за сервиране върху него, но не и за готвене във фурна.Материал: КерамикаРазмер: 28 смТегло: 1 гФорма: кръглаОпаковка: ..
12.99 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгъл сач, кафяв, подходящ за сервиране на различни основни ястия. Преди употреба и след измиването му задължително да се намаже с олио, зехтин или ленено масло. Препоръчва се само за сервиране върху него, но не и за готвене във фурна.Материал: КерамикаРазмер: 30 смТегло: 2 кгФорма: кръглаОпаковка:..
16.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгъл сач с капак, кафяв, подходящ за сервиране на различни основни ястия. Преди употреба и след измиването му задължително да се намаже с олио, зехтин или ленено масло. Препоръчва се само за сервиране върху него, но не и за готвене във фурна.Материал: КерамикаРазмер: 30 смТегло: 3 кгФорма: кръглаО..
29.90 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгъл сач, кафяв, подходящ за сервиране на различни основни ястия. Преди употреба и след измиването му задължително да се намаже с олио, зехтин или ленено масло. Препоръчва се само за сервиране върху него, но не и за готвене във фурна.Материал: КерамикаРазмер: 32 смТегло: 2 кгФорма: кръглаОпаковка:..
17.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла метална поставка за сач с дървени дръжки. Поставката е подходяща а сервиране на сач с размер 25 см.Материал: метал и дървоРазмер: 25 смТегло: 1 кгФорма: кръглаОпаковка: 6 броя в кашонПроизводител: VERTEXЗа Хорека клиенти е възможно изпращането на 1 брой мостра!Ако си бизнес клиент и търсиш об..
13.82 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла метална поставка за сач с дървени дръжки. Поставката е подходяща а сервиране на сач с размер 28 см.Материал: метал и дървоРазмер: 28 смТегло: 1 кгФорма: кръглаОпаковка: 6 броя в кашонПроизводител: VERTEXЗа Хорека клиенти е възможно изпращането на 1 брой мостра!Ако си бизнес клиент и търсиш об..
14.26 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла метална поставка за сач с дървени дръжки. Поставката е подходяща а сервиране на сач с размер 30 см.Материал: метал и дървоРазмер: 30 смТегло: 1 кгФорма: кръглаОпаковка: 6 броя в кашонПроизводител: VERTEXЗа Хорека клиенти е възможно изпращането на 1 брой мостра!Ако си бизнес клиент и търсиш об..
14.44 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла метална поставка за сач с дървени дръжки. Поставката е подходяща а сервиране на сач с размер 32 см.Материал: метал и дървоРазмер: 32 смТегло: 1 кгФорма: кръглаОпаковка: 6 броя в кашонПроизводител: VERTEXЗа Хорека клиенти е възможно изпращането на 1 брой мостра!Ако си бизнес клиент и търсиш об..
14.99 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)