Меню
Количка

За вино

За вино

Аксесоари за вино

Виното е продукт, който се усеща с няколко човешки сетива. Аксесоарите за вино ще помогнат да представите вашите продукти в най-добрата им светлина. С тях ще подготвите вашите клиенти и техните сетива за едно изживяване, като никъде другаде.

Предлгайки вино във вашето заведение, заедно с подходящи чаши за съответния тип вино, е нужно да си набавите и правилните аксесоари за вино, нужни за неговото сервиране и представяне. Това ще донесе не вашето място, както стил и изисканост, така и чувството, че се обръща внимание на детайла.

При нас в Bar&Kitchen ще откриете разнообразие от аксесоари за вино. От изяшни деканетери с неповторим дизайн и иновативни материали, през широка гама пурери, до съвременни охладители и шампаниери, които превръщат представянето на виното в събитие.

Нашите аксесоари за вино са произведени от дългогодишни ТОП световноизвестни производители. Това е гаранция за качество и дълотрайна употреба. От позицията на техния опит, дизайна и материалите са еволюирали до съвършенство. 

В изключително бързо променящите се тенденции в ресторантьорството и хотелиерството и конкуренцията в тези браншове, малките детайли са способни да направят разликата. Аксесоарите за вино са точно такива детайли, които ще накарат клиентите да говорят за вашето заведение дълго след посещението. Все повече посетители, консумиращи вино си правят предварително проучване. Те проверяват сортовете вина, които смятат да поръчат, интересуват се как се поднасят, с каква храна се комбинират, и какви аксесоари подхождат на това вино. Когато си подготвен, започваш да имаш изисквания. Да ги наречем претенции, но срещайки предлаганото от вас високо ниво на обслужване, посуда, храна, напитки се превръщат в много доволни и лоялни клиенти. Такъв тип клиенти е важно да останат доволни. Те са общност, които си споделят преживяното и препоръчват места, на които им е харесало. Аксесоарите за вино са нещо, на което се обръща внимание от клиентите. Освен това те могат да окажат влияние и върху вкуса и аромата на продукта. Не правете компромис с това. Осигурете на вас, на вашия персонал, на вашите продукти и най-важно на вашите клиенти, качествени аксесоари за вино от Bar&Kitchen.eu и резултатите няма да закъснеят.

С нас ще получите безплатна и компетентна консултация, базирана на нашата дългогодишна експертиза. Нашите професионалисти ще ви помогнат да направите най-добрият и изгоден за вас избор. Предлагаме също и безплатна доставка при определени условия и редовни промоционални предложения за нашите бизнес клиенти. Не се колебайте да ни се обадите сега на телефон: +359 888 04 3738

Благодарим ви за избора на Bar&Kitchen, като ваш доверен партньор! Ние сме длъжни да ви предоставим най-добрите продукти и услуги, които ще отговорят на вашите изисквания и ще допринесат за успешното ви бизнес развитие.

Поликарбонатен охладител за вино и за други вид напитки. Лек и удобен за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: поликарбонатВместимост: 750 млТегло: 500 грамаФорма: цилиндрична Цвят: бялОпаковка: 1 бройПроизводител: S.S..
17.27 лв.
Метален охладител за вино и за други вид напитки. Лек и удобен за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: ИноксВместимост: 750 млТегло: 500 грамаФорма: цилиндрична Цвят: сивОпаковка: 1 бройПроизводител: S.S ИталияАко си ..
16.56 лв.
Метален охладител за вино и за други вид напитки, изработен от неръждаема стомана за вместимост в охладителя за 4 бутилки. Лек и удобен за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: неръждаема стоманаВместимост: 4 бутилкиТегло: ..
151.00 лв.
Стъклен декантер с дупка за сервиране предимно на червени вина. Дупката под декантера е с цел по лесно сервиране от сервитьора в заведението. Изискан стил на сервиране, декантера е лек и удобен за употреба за висок клас обекти. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМа..
62.00 лв.
Метален ледарник за маса, изработен от неръждаема стомана.. Подходящ за употреба във всякакви обекти. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 200 грамаЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в к..
5.99 лв.
Метален ледарник, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 500 грамаРазмер: 14 смЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: S.S ИталияЗа Хорека ..
4.50 лв.
Стъклена чаша за дегустация - модел Tentazioni The Tester. Подходяща за провеждането на специализирани дегустации и презентации на селекция вина. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето на ароматит..
10.10 лв.
Стъклена гарафа с нестандартна форма за наливане на бели, червени вина и розе. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 1000 млТегло: 500 грама Цвят: прозрачнаОпаковка: 6 броя в кашонПро..
23.99 лв.
Brand: BRIO Vertex
Ледарка с дръжка, модел кофичка, с медно покритие. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 200 грамаРазмер: 13 смЦвят: розовОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: BRIO VertexЗа Хорека к..
8.91 лв.
Стъклена гарафа с широк отвор за наливане на бели, червени вина и розе. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Лесна за почистване. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 1000 млТегло: 500 грама Цвят: прозрачнаОпаковка: 6 б..
18.65 лв.
Стъклен декантер 1,5л за сервиране на отлежели червени вина. Формата и размера спомагат за  отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата и ще предостави едно запомнящо се и неповторимо разкриване на потенциала на истински качествените вина. Произведен от високот..
107.92 лв.
Brand: BRIO Vertex
 Малка ледарка с дръжка, модел кофичка с медно покритие, цвят Антик. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 9 смЦвят: АнтикОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: ..
6.85 лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)