Меню
Количка

Декантери за вино

Декантери за вино

Стъклен декантер с дупка за сервиране предимно на червени вина. Дупката под декантера е с цел по лесно сервиране от сервитьора в заведението. Изискан стил на сервиране, декантера е лек и удобен за употреба за висок клас обекти. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМа..
62.00 лв.
Стъклена гарафа с нестандартна форма за наливане на бели, червени вина и розе. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 1000 млТегло: 500 грама Цвят: прозрачнаОпаковка: 6 броя в кашонПро..
23.99 лв.
Стъклена гарафа с широк отвор за наливане на бели, червени вина и розе. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Лесна за почистване. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 1000 млТегло: 500 грама Цвят: прозрачнаОпаковка: 6 б..
18.65 лв.
Стъклен декантер 1,5л за сервиране на отлежели червени вина. Формата и размера спомагат за  отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата и ще предостави едно запомнящо се и неповторимо разкриване на потенциала на истински качествените вина. Произведен от високот..
107.92 лв.
Стъклена гарафа с широк отвор за наливане на бели, червени вина и розе и за други видове напитки. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Лесна за почистване. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 1000 млТегло: 500 грама Цв..
19.15 лв.
Стъклена гарафа с широк отвор за наливане на бели, червени вина и розе и за други видове напитки. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Лесна за почистване. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 500 млТегло: 500 грама Цвя..
11.99 лв.
Стъклена гарафа с широк отвор за наливане на бели, червени вина и розе и за други видове напитки. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Лесна за почистване. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 125 млТегло: 200 грама Цвя..
5.15 лв.
Стъклена гарафа  за наливане на бели, червени вина и розе. Лека и удобна за употреба за заведения и за барове. Лесна за почистване. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: СтъклоВместимост: 1 лТегло: 500 грама Цвят: прозрачнаОпаковка: 6 броя в кашонП..
9.10 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)