Меню
Количка

Охладители за вино

Охладители за вино

Поликарбонатен охладител за вино и за други вид напитки. Лек и удобен за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: поликарбонатВместимост: 750 млТегло: 500 грамаФорма: цилиндрична Цвят: бялОпаковка: 1 бройПроизводител: S.S..
17.27 лв.
Метален охладител за вино и за други вид напитки. Лек и удобен за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: ИноксВместимост: 750 млТегло: 500 грамаФорма: цилиндрична Цвят: сивОпаковка: 1 бройПроизводител: S.S ИталияАко си ..
16.56 лв.
Метален охладител за вино и за други вид напитки, изработен от неръждаема стомана за вместимост в охладителя за 4 бутилки. Лек и удобен за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: неръждаема стоманаВместимост: 4 бутилкиТегло: ..
151.00 лв.
Поликарбонатна  шампаниера, прозрачна, за излагане на маса с вместимост 1-2 бутилка. Лека и удобна за употреба, не заема място на масата,, лесна за съхранение и влизат една в друга, устойчива на чупливост . Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал..
29.99 лв.
Метална стойка за шампаниера с вместимост на шампаниерата 1 бутилка, изработена от неръждаема стомана 18/10. Красива и стилна, същевременно и доста здрава и качествена.  Лека и удобна за употреба, не заема място . Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМ..
79.90 лв.
Правоъгълен черен хангал с отвор за единична бутилка. Артикула е подходящ за висок клас ресторанти, стилен и красив, удобен за работа от персонала на заведението.Материал: ленТегло: 50 грамаЦвят: черенОпаковка: 12 броя в кашонПроизводител: PUJADAS ИспанияЗа Хорека клиенти е възможно изпращането на 1..
7.80 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)