Меню
Количка

Оборудване за пекарна

Оборудване за пекарна

 Дървена дъска за рязане на хляб с улей GN 1/1 53 x 32 см, подходящ за блок маса в хотелски комплекси, както и за презентиране  печива в сладкарници и пекарни.Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: дървоРазмер: 53 x 32 смТегло: 500 грамаФорма: пра..
83.58 лв.
Поднос за торта -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пластмасаРазмер: Ф30 смТегло: 500 грама..
78.11 лв.
Поднос за торта с два капака -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пластмасаРазмер: Ф30 смТег..
58.61 лв.
Поднос за торта без капак -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пластмасаРазмер: Ф30 смТегло:..
59.57 лв.
Поднос за сервиране с основа за Roll Top капак  -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пл..
142.88 лв.
Поликарбонатна, ръчна ледотрошачка с керамичен механизъм. Лека и удобна за работа от персонала, чудесно допълнение към всеки бар в хотел, ресторант или на басейн. Всички артикули от аксесоари за бар, можете да видите тук Аксесоари за БарМатериал: поликарбонатРазмер: 10 х 10 смТегло: 590 грамаЦв..
41.00 лв.
Правоъгълна форма с 4 отделения за печене на багети и тестени изделия. Подходяща за употреба в професионална кухня, за печене в  конвектомат и професионална фурна. Лека и удобна за употреба и почистване.Материал - ИноксРазмер - 4 секцииВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизне..
26.00 лв.
Професионален сифон, бял за сметана. За употреба в професионална кухня, както и за работа и в различни видове пекарни и сладкарници. Лек и удобен за употреба.Материал - ИноксРазмер - 20 смВместимост - 500 млВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за св..
107.00 лв.
Метален разтегателен ринг,кръгъл за оформяне на торта. Подходящ за работа както в сладкарници и пекарни, така и за работа в професионална кухня.Материал - ИноксРазмер - 15 смВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за своето заведение или хотел, не се к..
20.16 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла дървена дъска за пица изработена от акация с дръжка, обработена с ленено масло. Препоръчват се за сервиране на пица с размер 30 см. След употреба и измиване да се третират със зехтин или олио. Не се препоръчват за миене в съдомиялна машина. Материал: АкацияРазмер: 30 смФорма: кръглаТегло..
20.00 лв.
Brand: PUJADAS
Черни дъски в различни форми. Повърхност с прецизна форма, гъвкава и лесна за почистване. Устойчиви на UV лъчи, удари, замърсявания и драскотини. Двустранна повърхност за писане. Включва комплект за стенен монтаж и тебешир. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табел..
42.90 лв.
Brand: PUJADAS
Черната дъска се предлага в комплект с бял маркер и монтажен комплект. За презентация и поставяне на стена в заведение и отвън. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво Размер: 40 х 60 х 1 смТегло: 5 кгОпаковка: 1 брПроизводител: APS Герма..
44.86 лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)