Меню
Количка

Оборудване за пицария

Оборудване за пицария

Порцеланова чиния, кръгла с борд. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на пица. Чинията е подходяща  за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук  EO KUTAHYA.Материал: порцела..
12.99 лв.
Порцеланова плитка чиния с борд, фин млечен цвят и кафяво бежова орнаментика по ръба. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на пица с размер 30 см. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове, изработена от високок..
24.99 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията  е подходяща за сервиране на пица. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки еди..
24.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща са сервиране на пица. Чудесно допълнение към вся..
26.99 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния кръгла с борд за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на пица. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки е..
35.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Чинията е подходяща за сервиране на пица. Всички артикули от серията можете да видите тук Porland Red.Мате..
44.12 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, чинията е чудесно предложение за сервиране на пица. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение въ..
29.22 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла дървена дъска за пица изработена от акация с дръжка, обработена с ленено масло. Препоръчват се за сервиране на пица с размер 30 см. След употреба и измиване да се третират със зехтин или олио. Не се препоръчват за миене в съдомиялна машина. Материал: АкацияРазмер: 30 смФорма: кръглаТегло..
20.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла дървена дъска за пица изработена от орех с дръжка, обработена с ленено масло. Дъските от Орех са гаранция за качество и дълъг живот. Препоръчват се за сервиране на пица с размер 32 см. След употреба и измиване да се третират със зехтин или олио. Не се препоръчват за миене в съдомиялна машина...
49.99 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла дървена дъска за пица изработена от орех, обработена с ленено масло. Дъските от Орех са гаранция за качество и дълъг живот. Препоръчват се за сервиране на пица с размер 32 см. След употреба и измиване да се третират със зехтин или олио. Не се препоръчват за миене в съдомиялна машина. Дъс..
45.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла дървена дъска с разчертания. Размера на дъската е подходящ за обекти предлагащи пица на парче, както и обекти предлагащи опция за доставка на пица. Дъската е с разчертания 6 сектора.Материал: БукРазмер: 26 смТегло: 1 кгФорма: кръглаОпаковка: 1 брПроизводител: ABM ТурцияАко си бизнес клиент и ..
14.27 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла дървена дъска с разчертания .Размера на дъската е подходящ за обекти предлагащи пица на парче, семейни пици, както и обекти предлагащи опция за доставка на пица. Дъската е с разчертания 6 сектора.Материал: БукРазмер: 42 смТегло: 2 кгФорма: кръглаОпаковка: 1 бройПроизводител: ABM ТурцияАко си ..
22.68 лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)