Меню
Количка

КЕТЪРИНГ

КЕТЪРИНГ

Стъклено бурканче с капак.Размера на бурканчето е подходяща за презентиране на различни десерти също и сладки изделия и ядки.Подходящо за кетъринг.Материал - СтъклоВместимост -125мл12 бр в кашон..
5.52 лв.
Стъклен буркан с винтова капачка.Подходящ за сервиране на десерти, кремове, сладка и сладолед.Чудесен избор за Кетъринг събития и заведения.Материал - СтъклоВместимост - 250мл12 бр в кашон..
3.25 лв.
Стъклен буркан с винтова капачка.Подходящ за сервиране на десерти, кремове, сладка и сладолед.Чудесен избор за Кетъринг събития и заведения.Материал - СтъклоВместимост-500мл12бр в кашон..
3.48 лв.
Меламинова купа за Гурме ястия подходяща за сервиране на Кетъринг събития.Материал - МеламинРазмер - 12.5см..
10.99 лв.
Мини Купичка за сервиране на Гурме предложения по ваш избор.Чудесен избор за вашите кетъринг събития.Материал - МеламинРазмер - 7см..
7.99 лв.
Овално плато тип поднос сребристо.Подходящо за употреба от сервитьори за сервиране.Подходящо за сервиране на чаши и не се препоръчва за сервиране на и допир с храна.материал - Хром никелРазмер - 46х34см..
10.99 лв.
Стъклена кана темперирана. За сервиране на различни видове сокове фрешове и други предложения по ваш избор.материал -стъкловместимост- 1600мл..
13.99 лв.
Овално плато сребрист цвят.Подходящо за употреба от сервитьори на големи събития Кетъринг и в заведения,Препоръчително е да се използва за сервиране на чаши.Материал - Хром никелРазмер -60см..
34.99 лв.
Овално плато сребрист цвят.Подходящо за употреба от сервитьори на големи събития Кетъринг и в заведения,Препоръчително е да се използва за сервиране на чаши.материал - Хром НикелРазмер - 55см..
29.99 лв.
Стъклен буркан с капак подходящ за сервиране на различни видове десерти и много други предложения по ваш избор.Подходящ за Кетъринг и заведения.Материал - СтъклоВместимост-200мл12бр в кашон-..
5.88 лв.
Иноксов пепелник ветроупорен.Чудесен вариант за събития на открито и лятни градини в заведения.Материал - ИноксРазмер - 10см..
4.39 лв.
Овален капак поликарбонатен за поднос.Много добро предложение за сервиране на различни видове ястия.Ако е външен кетъринга или лятна градина е чудесен вариант за предпазване на храната от различни видове пепел прах листа и др.Материал - ПоликарбонатРазмер - 30см..
10.99 лв.
Показва 1 до 12 от 77 (7 страници)