Меню
Количка

КУПИ

КУПИ
Стъклена купа с борд.Изключително здрава купа със закалено стъкло много подходяща за сервиране на различни салати и плодове.Също така чудесен артикул за ползване в професионална кухня.Материал - стъклоРазмер - 17смВместимост-500мл..
5.50 лв.
Стъклена купа с борд.Изключително здрава купа със закалено стъкло много подходяща за сервиране на различни салати и плодове.Също така чудесен артикул за ползване в професионална кухня.Материал - СтъклоРазмер-22смВместимост-1000мл6бр в кашон..
6.99 лв.
Стъклена купа с борд.Изключително здрава купа със закалено стъкло много подходяща за сервиране на различни салати и плодове.Също така чудесен артикул за ползване в професионална кухня.Материал - СтъклоРазмер-26смВместимост-2000мл6бр в кашон..
9.90 лв.
Стъклена квадратна купа.За сервиране на различни видове десерти.За презентация на Кетърниг събития и за сервиране в ресторант.материал - СтъклоРазмер-10смВместимост-230г6бр в кашон..
15.99 лв.
Стъклена купа кръгла.Купата е подходяща както за работа в кухнята за заготовки, така и за сервиране на салати.Също така може да се използва при сервиране на Кетъринг и Блок маса в хотел.Материал - СтъклоРазмер-17см12бр в кашон..
2.99 лв.
Стъклена купа кръгла.Купата е подходяща както за работа в кухнята за заготовки, така и за сервиране на салати.Също така може да се използва при сервиране на Кетъринг и Блок маса в хотел.Материал - СтъклоРазмер-20см12бр в кашон..
3.69 лв.
Стъклена купа кръгла.Купата е подходяща както за работа в кухнята за заготовки, така и за сервиране на салати.Също така може да се използва при сервиране на Кетъринг и Блок маса в хотел.Материал - СтъклоРазмер-23см..
4.99 лв.
Стъклена купа кръгла.Купата е подходяща както за работа в кухнята за заготовки, така и за сервиране на салати.Също така може да се използва при сервиране на Кетъринг и Блок маса в хотел.Материал - СтъклоРазмер-31см12бр в кашон..
11.69 лв.
Стъклена купа кръгла.Купата е подходяща както за работа в кухнята за заготовки, така и за сервиране на салати.Също така може да се използва при сервиране на Кетъринг и Блок маса в хотел.Материал - СтъклоРазмер-26см12бр в кашон..
6.49 лв.
Стъклена купа универсална,квадратна. За сервиране на различни видове салати и плодове на блок маса в хотел.За употреба за заготовки в Професионална кухня.Материал - СтъклоРазмер -11см12бр в кашон..
1.50 лв.
Стъклена купа универсална,квадратна. За сервиране на различни видове салати и плодове на блок маса в хотел.За употреба за заготовки в Професионална кухня.Материал - СтъклоРазмер -14см12бр в кашон..
2.45 лв.
Стъклена купа универсална,квадратна. За сервиране на различни видове салати и плодове на блок маса в хотел.За употреба за заготовки в Професионална кухня.Материал - СтъклоРазмер -17см12бр в кашон..
2.89 лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)