Меню
Количка

Чаши Поликарбонат

Чаши Поликарбонат

Чашите изработени от материала Поликарбонат, са предназначени за ползване на басейни, водни барове и СПА центрове. Това се налага поради забраната в тези обекти да се работи със стъкло и порцелан под каквато и да е форма. Този вид чаши са леки и удобни за работа и са безопасни за употреба по изискванията на РЗИ. Чашите биват водни, за коктейл и безакохолно, за бира и твърд алкохол.

Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла за сервиране вода и безакохолно за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на стъклот..
3.40 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла за сервиране на коктейли, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на стъклото. Лес..
3.75 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла за сервиране на твърд алкохол, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на стъклото..
3.10 лв.
Поликарбонатна чаша, бяла за сервиране на шот за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни, което ги прави добра алтернатива на стъклото. Лесно вл..
1.65 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла на столче, за сервиране на червено вино, бяло вино и розе за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави до..
4.50 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла на столче за сервиране на шампанско и пенливо вино, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра ал..
4.50 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла на столче за коктейли, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на стъклото. Лесно ..
6.00 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла на столче за сервиране на Мартини и коктейли, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернат..
5.45 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, бяла на столче за сервиране на Маргарита, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на ст..
5.45 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна Шампаниера,бяла за вместимост 1 бутилка, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Артикулите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на стъкл..
28.00 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна Шампаниера ,бяла за вместимост 2 бутилка, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Артикулите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на стък..
33.00 лв.
Brand: Gastro Plast
Поликарбонатна чаша, прозрачна за сервиране вода и безакохолно, за сервиране и  употреба на басейни , СПА центове и водни барове. Чашите от поликарбонат са 3 пъти по здрави от обикновената пластмаса. С красив външен вид чашите са трудно чупливи, дълготрайни което ги прави добра алтернатива на с..
3.75 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)