Меню
Количка

Чаши за кафе

Чаши за кафе

Прибор за сервиране на кафе. Лека и удобна за употреба лъжица ,изчистен дизайн с тънка дръжка. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук YAMATO ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 12 смТегло: 100..
2.11 лв.
Прибор за сервиране на кафе. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, както и за блок маса на хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 12 смТегло: 100 гра..
1.60 лв.
Прибор за сервиране на кафе. Лека и класическа лъжица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер..
2.50 лв.
Порцеланова чаша за кафе и чиния за кафе в комплект. Бял изчистен цвят на порцелана, характеризира се с добра здравина, лека и удобна за употреба. Чудесен вариант за употреба на блок маса в хотел. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA KUTAHYA Материал: порцеланРазмер: 100 мл..
6.50 лв.
Порцеланова чаша за чай и чиния за чай в комплект. Бял изчистен цвят на порцелана, характеризира се с добра здравина, лека и удобна за употреба. Чудесен вариант за употреба на блок маса в хотел. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA KUTAHYA Материал: порцеланРазмер: 250 млТе..
9.99 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, чаша с чинийка за сервиране на кафе . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана , създава усещане за лукс. Комплекта е подходящ за сервиране на експресо . Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ресторант. Всички артикули от..
15.50 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)