Меню
Количка

Чаши за уиски

Чаши за уиски

Стъклена чаша от серията ROCK BAR, подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки и коктейли. Чашите са от темперирано стъкло, което гарантира по-висока устойчивост и здравина и са подходящи за интензивна употреба в съдомиялна машина. Голямо предимство е специалната форма STACK..
4.87 лв.
Стъклена чаша Кикнокс. Подходяща за сервиране на различни видове аперетиви и алкохолни напитки. Още чаши от същия производител можете да видите тук: Uniglass Материал: Стъкло Размер: 8 см - височина Тегло: 0.100 кг Опаковка: 6 бр. в кутия Производител: Unig..
1.41 лв.
Стъклена чаша ARCOROC GRANITY, подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки и коктейли. Чашите са от темперирано стъкло, което гарантира по-висока устойчивост и здравина и са подходящи за интензивна употреба в съдомиялна машина. Голямо предимство е специалната форма STACKABLE..
3.05 лв.
Стъклена чаша ARCOROC CAMPUS, подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки и коктейли. Чашите са от темперирано стъкло, което гарантира по-висока устойчивост и здравина и са подходящи за интензивна употреба в съдомиялна машина. Голямо предимство е специалната форма STACKABLE,..
4.75 лв.
Чаша за ракия модел OXFORD. Универсалната и форма и размер я прави подходяща за употреба в ресторанти и различни видове заведения, както и при организирането на събития. Можете да видите и другите продукти от тук Uniglass, България Материал: Стъкло Размер: 9 см - височи..
3.81 лв.
Стъклена чаша ARCOROC STACK UP, подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки и коктейли. Чашите са от темперирано стъкло, което гарантира по-висока устойчивост и здравина и са подходящи за интензивна употреба в съдомиялна машина. Голямо предимство е специалната форма STACKABL..
4.41 лв.
Стъклена чаша от серията ROCK BAR, подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки и коктейли. Чашите са от темперирано стъкло, което гарантира по-висока устойчивост и здравина и са подходящи за интензивна употреба в съдомиялна машина. Голямо предимство е специалната форма STACK..
3.69 лв.
Стъклена чаша ARCOROC GRANITY, подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки и коктейли. Чашите са от темперирано стъкло, което гарантира по-висока устойчивост и здравина и са подходящи за интензивна употреба в съдомиялна машина. Голямо предимство е специалната форма STACKABLE, ко..
3.56 лв.
Чаша за уиски модел Marocco. Универсалната и форма и размер я прави подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки в ресторанти и заведения, както и при организирането на събития. Можете да видите и другите продукти от тук Uniglass, България Материал: Стъкло Ра..
2.78 лв.
Чаша за уиски модел ОСЛО. Универсалната и форма и размер я прави подходяща за употреба в ресторанти и различни видове заведения, както и при организирането на събития. Можете да видите и другите продукти от тук Uniglass, България Материал: Стъкло Размер: 8 см - височина..
2.00 лв.
Чаша за вода модел ЧИЛИ. Универсалната и форма и размер я прави подходяща за употреба в ресторанти и различни видове заведения, както и при организирането на събития. Можете да видите и другите продукти от тук Uniglass, България Материал: Стъкло Размер: 9 см - височина ..
1.75 лв.
Стъклена чаша ARCOROC DISCO LOUNGE, подходяща за сервиране на различни видове алкохолни напитки и коктейли. Чашите са от темперирано стъкло, което гарантира по-висока устойчивост и здравина и са подходящи за интензивна употреба в съдомиялна машина. Голямо предимство е специалната форма ..
5.56 лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)