Меню
Количка

LUIGI BORMIOLI Италия

Продуктите на LUIGI BORMIOLI са произведени от високотехнологично безоловно стъкло, патентовано под името SON.hyx®.  Резултатът е изклчително прозрачно и чисто стъкло, устойчиво на удар и на над 2000 цикъла в миялна машина. Перфектина акустика при допир на чашите една до друга. Подсилено с титаний столче за по-голяма здравина. Всички чаши и декантери са опаковани в луксозни кутии.

От видеото може да се добие представа за марката, качеството на материалите, които се влагат, иновативната технология на изработка, здравината на продуктите под марката Luigi Bormioli. 

Стъклена чаша за червено вино, модел Tentazioni Merlot. Подходяща за сервиране на Мерло, Каберне Фран, Рубин и други червени вина с плътна структура и закачливи танини. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за..
9.00 лв.
Стъклена чаша за червено вино - модел Palace Grande Vini. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно червено вино, особен..
13.69 лв.
Стъклена чаша за сервиране на червено вино - модел Vinoteque Super. Подходяща за поднасяне на отлежели вина Мерло, Каберне Фран, Каберне Совиньон и други червени вина с плътна структура и закачливи танини. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за..
21.52 лв.
Стъклена чаша за бяло вино, модел Tentazioni Chardonnay. Подходяща за сервиране на Шардоне, Совиньон Блан, Димят, както и на вина с интензивни мискетови аромати. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отва..
10.00 лв.
Стъклена чаша за червено вино - модел Palace Goblet. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно вино. Произведена от висо..
13.68 лв.
Стъклена чаша за сервиране на червено вино - Vinoteque Ricco. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата. Произведена от високотехн..
17.93 лв.
Стъклена чаша за сервиране на бели и розе вина от серията Vinoteque. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата. Произведена от високо..
16.12 лв.
Стъклена чаша за пенливо и бяло вино, модел Tentazioni Prosecco. Подходяща за сервиране на пенливи вина. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето на ароматите и вкусовете на виното, за да предизвик..
11.99 лв.
Стъклена чаша за червено вино от модел Palace Vino Rosso. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно вино. Произведена от ви..
12.53 лв.
Стъклена чаша за дегустация - модел Tentazioni The Tester. Подходяща за провеждането на специализирани дегустации и презентации на селекция вина. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето на ароматит..
10.10 лв.
Стъклена чаша за пенливо и бяло вино, модел Palace Flute. Подходяща за сервиране на пенливи вина - шампанско, просеко, пет-нат и др. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Прекрасен начин да поднесете с отношение добре подбрано пенливо вин..
13.18 лв.
Стъклена чаша за ракия, различни видове аперитиви, ликьори, десертни вина - модел Vinoteque Spirits Snifer. Отличава се с красива и елегантна визия, а формата и размера спомагат за отварянето на ароматите и вкусовете на всяко питие. Произведена от високотехнологично безоловно стъкло, патентовано под..
11.95 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)