Меню
Количка

LUIGI BORMIOLI Италия

Продуктите на LUIGI BORMIOLI са произведени от високотехнологично безоловно стъкло, патентовано под името SON.hyx®.  Резултатът е изклчително прозрачно и чисто стъкло, устойчиво на удар и над 2000 цикъла в миялна машина. Перфектина акустика при допир на чашите една до друга. Подсилено с титаний столче за по-голяма здравина. Всички чаши и декантери са опаковани в лукс кутии.

 
Стъклена чаша за червено вино, модел Tentazioni Merlot. Подходяща за сервиране на Мерло, Каберне Фран, Рубин и други червени вина с плътна структура и закачливи танини. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за..
9.00 лв.
Стъклена чаша за червено вино - модел Palace Grande Vini. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно червено вино, особен..
13.69 лв.
Стъклена чаша за сервиране на червено вино - модел Vinoteque Super. Подходяща за поднасяне на отлежели вина Мерло, Каберне Фран, Каберне Совиньон и други червени вина с плътна структура и закачливи танини. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за..
21.52 лв.
Стъклена чаша за бяло вино, модел Tentazioni Chardonnay. Подходяща за сервиране на Шардоне, Совиньон Блан, Димят, както и на вина с интензивни мискетови аромати. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отва..
10.00 лв.
Стъклена чаша за червено вино - модел Palace Goblet. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно вино. Произведена от висо..
13.68 лв.
Стъклена чаша за сервиране на червено вино - Vinoteque Ricco. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата. Произведена от високотехн..
17.93 лв.
Стъклена чаша за сервиране на бели и розе вина от серията Vinoteque. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата. Произведена от високо..
16.12 лв.
Стъклена чаша за пенливо и бяло вино, модел Tentazioni Prosecco. Подходяща за сервиране на пенливи вина. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето на ароматите и вкусовете на виното, за да предизвик..
11.99 лв.
Стъклена чаша за червено вино от модел Palace Vino Rosso. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно вино. Произведена от ви..
12.53 лв.
Стъклена чаша за дегустация - модел Tentazioni The Tester. Подходяща за провеждането на специализирани дегустации и презентации на селекция вина. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето на ароматит..
10.10 лв.
Стъклена чаша за ракия, различни видове аперитиви, ликьори, десертни вина - модел Vinoteque Spirits Snifer. Отличава се с красива и елегантна визия, а формата и размера спомагат за отварянето на ароматите и вкусовете на всяко питие. Произведена от високотехнологично безоловно стъкло, патентовано под..
11.95 лв.
Стъклена чаша за пенливо и бяло вино, модел Palace Flute. Подходяща за сервиране на пенливи вина - шампанско, просеко, пет-нат и др. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Прекрасен начин да поднесете с отношение добре подбрано пенливо вин..
13.18 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)