Меню
Количка

LUIGI BORMIOLI Италия

Продуктите на LUIGI BORMIOLI са произведени от високотехнологично безоловно стъкло, патентовано под името SON.hyx®.  Резултатът е изклчително прозрачно и чисто стъкло, устойчиво на удар и над 2000 цикъла в миялна машина. Перфектина акустика при допир на чашите една до друга. Подсилено с титаний столче за по-голяма здравина. Всички чаши и декантери са опаковани в лукс кутии.

 
Стъклена чаша за червено вино.Висок клас елегантна винена чаша,с изключително прозрачно и чисто стъкло.Страхотно украшение за сервиране на  висок клас червени вина.Материал-СтъклоВместимост-480млВ кашон -6бр..
20.66 лв.
Стъклена чаша за висок клас червени вина.Нестандартните форми на чашата,с артистичен дизайн придава усещане за лукс и на най-претенциазния вкус.Чудесен вариант да поднесете качествено червено вино на клиентите в ресторанта.Материал-СтъклоВместимост-570млВ кашон-6бр..
25.32 лв.
Стъклена винена чаша.Визията на чашата и големината и придава лукс и подпомага аромата на всяко едно вино сервирано в нея.Стилна чаша за всеки един ресторант от висок клас,който иска да поглези свойте клиенти.Материал-СтъклоВместимост-800млВ кашон-6бр..
33.96 лв.
Стъклена чаша за бяло вино.Чашата е подходяща за сервиране на бели вина-Шардоне,Совиньон Блан,Димят и Мускат Отонел.Прекрасен вариант да поднесете качествено вино в ресторанта.Материал-СтъклоВместимост-470млВ кашон-6бр..
22.72 лв.
Стъклена чаша за червено вино.Висок клас елегантна винена чаша,с изключително прозрачно и чисто стъкло.Страхотно украшение за сервиране на  висок клас червени вина.Материал-СтъклоВместимост-480млВ кашон -6бр..
19.40 лв.
Стъклена винена чаша за сервиране на червени вина.Красива и стилна със закалено столче е чудесен вариант за сервиране на различен сорт червени вина-Мерло,Каберне фран,Каберне Совиньон.Чудесно украшение за всяка една маса.Материал-СтъклоВместимост-590млВ кашон-6бр..
28.58 лв.
Стъклена чаша за сервиране на бели вина.Универсална чаша за сервиране на различни бели вина и розе.Красива и елегантна визия придава един по различен вкус и мирис на всяко едно вино.Материал-СтъклоВместимост-380млВ кашон-6бр..
24.54 лв.
Стъклена чаша за вино.Милилитрите на чашата я правят по свое му уникална,за употреба на различни видове червени и бели вина и розе.Красива и стилна със закалено ръбче е чудесен украшение за всяка една маса в ресторанта.Материал-СтъклоВместимост-365млВ кашон-6бр..
17.94 лв.
Стъклена винена чаша.Нестандартна и красива чашата със свойте извивки е прекрасен вариант за наливане на пенливи вина и на бели вина.Материал-стъклоВместимост-420млВ кашон-6бр..
20.82 лв.
Дегустационна стъклена чаша.По своята идентичност чашата е чудесен избор за всяка една Винарска изба за дегустация на вина за свойте клиенти и туристи.Може да се използва и за дегустация на различни видове алкохолни напитки.Материал-СтъклоВместимост-230млВ кашон-6бр..
14.48 лв.
Универсална стъклена чаша за сервиране на различни пенливи вина,шампанско и розе.Самата визия подсказва високата класа на чашата,която е чудесен вариант за вашето специално събитие в ресторанта или частно парти.Материал-СтъклоВместимост-170млВ кашон-2бр..
21.43 лв.
Стъклена чаша за шампанско и пенливи вина.Великолепно и стилно украшение за всеки изискан и специален повод в ресторанта или кетъринг събитие.Перфектна акустика на допир на чашите една в друга.Материал-СтъклоВместимост-325млВ кашон-6бр..
18.87 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)