Меню
Количка

НАПРАВИ СВОЯТА ПОРЪЧКА С ПРОМО КОД: PROMO И ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА

VINOTEQUE

Серия VINOTEQUE са продукти, тествани от Centro Studi Assaggiatori Italiano. Серията е проектирана, за да задоволи и петте сетива: слух, зрение, мирис, вкус и допир. Всяко вино има уникални органолептични свойства и поради тази причина трябва да бъде сервирано в подходяща чаша, която да подпомогне неговите аромати.Основната функция на серия VINOTEQUE е да балансира усещанията на всеки един тип вино.Формата и размерът на всяка една чаша са продукт на научни изследвания.

Стъклена винена чаша.Визията на чашата и големината и придава лукс и подпомага аромата на всяко едно вино сервирано в нея.Стилна чаша за всеки един ресторант от висок клас,който иска да поглези свойте клиенти.Материал-СтъклоВместимост-800млВ кашон-6бр..
19.00 лв.
Стъклена винена чаша за сервиране на червени вина.Красива и стилна със закалено столче е чудесен вариант за сервиране на различен сорт червени вина-Мерло,Каберне фран,Каберне Совиньон.Чудесно украшение за всяка една маса.Материал-СтъклоВместимост-590млВ кашон-6бр..
15.99 лв.
Стъклена чаша за сервиране на бели вина.Универсална чаша за сервиране на различни бели вина и розе.Красива и елегантна визия придава един по различен вкус и мирис на всяко едно вино.Материал-СтъклоВместимост-380млВ кашон-6бр..
13.73 лв.
Универсална стъклена чаша за сервиране на различни пенливи вина,шампанско и розе.Самата визия подсказва високата класа на чашата,която е чудесен вариант за вашето специално събитие в ресторанта или частно парти.Материал-СтъклоВместимост-170млВ кашон-2бр..
11.99 лв.
Стъклена чаша подходяща за аперитив.Красива визия,която подхожда за украсата на всяка една маса в ресторанта.Материал-СтъклоВместимост-105млВ кашон-6бр..
9.50 лв.
Стъклен декантер за сервиране на  отлежели червени вина,спомага отварянето и развитието на ароматите .Ръчна изработка от закалено стъкло,Материал-СтъклоВместимост-1.5лВ кашон-1бр..
89.90 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)