Меню
Количка

VINOTEQUE

Серия VINOTEQUE са продукти, тествани от Centro Studi Assaggiatori Italiano. Серията е проектирана, за да задоволи и петте сетива: слух, зрение, мирис, вкус и допир. Всяко вино има уникални органолептични свойства и поради тази причина трябва да бъде сервирано в подходяща чаша, която да подпомогне неговите аромати.Основната функция на серия VINOTEQUE е да балансира усещанията на всеки един тип вино.Формата и размерът на всяка една чаша са продукт на научни изследвания.

Стъклена чаша за сервиране на червено вино - модел Vinoteque Super. Подходяща за поднасяне на отлежели вина Мерло, Каберне Фран, Каберне Совиньон и други червени вина с плътна структура и закачливи танини. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за..
21.52 лв.
Стъклена чаша за сервиране на червено вино - Vinoteque Ricco. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата. Произведена от високотехн..
17.93 лв.
Стъклена чаша за сервиране на бели и розе вина от серията Vinoteque. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата. Произведена от високо..
16.12 лв.
Стъклена чаша за ракия, различни видове аперитиви, ликьори, десертни вина - модел Vinoteque Spirits Snifer. Отличава се с красива и елегантна визия, а формата и размера спомагат за отварянето на ароматите и вкусовете на всяко питие. Произведена от високотехнологично безоловно стъкло, патентовано под..
11.95 лв.
Стъклена чаша за ракия, различни видове аперитиви, ликьори, десертни вина, анасонови напитки - модел Vinoteque Grappa. Отличава се с красива и елегантна визия, а формата и размера спомагат за отварянето на ароматите и вкусовете на всяко питие. Произведена от високотехнологично безоловно стъкло, пате..
10.72 лв.
Стъклен декантер 1,5л за сервиране на отлежели червени вина. Формата и размера спомагат за  отварянето и интензивното развитие на ароматите, което ще предизвика сетивата и ще предостави едно запомнящо се и неповторимо разкриване на потенциала на истински качествените вина. Произведен от високот..
107.92 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)