Меню
Количка

PALACE

Серията е елегантна с класически дизайн.* Формата на балона е специално разработена. Той леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите.Стъклена чаша за червено вино - модел Palace Grande Vini. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно червено вино, особен..
13.69 лв.
Стъклена чаша за червено вино - модел Palace Goblet. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно вино. Произведена от висо..
13.68 лв.
Стъклена чаша за червено вино от модел Palace Vino Rosso. Елегантна и впечатляваща със своя класически дизайн. Формата на балона е специално разработена, като леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите и балансира усещанията за всяко едно вино. Произведена от ви..
12.53 лв.
Стъклена чаша за пенливо и бяло вино, модел Palace Flute. Подходяща за сервиране на пенливи вина - шампанско, просеко, пет-нат и др. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Прекрасен начин да поднесете с отношение добре подбрано пенливо вин..
13.18 лв.
Стъклена чаша за вода и различни видове безакохолно.Универсална и стилна чаша за сервиране на различни видове напитки.Чудесно допълнение към всяка една маса.-PALACE Acqua TonicaСтъклена чаша за вода и безалкохолни напитки - модел Palace Aqua Tonica. Универсална и стилна, подходяща за сервиране на ра..
10.08 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)