Меню
Количка

НАПРАВИ СВОЯТА ПОРЪЧКА С ПРОМО КОД: PROMO И ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА

PALACE

Серията е елегантна с класически дизайн.* Формата на балона е специално разработена. Той леко се стеснява в горния край, което благоприятства възприемането на ароматите.Стъклена чаша за червено вино.Висок клас елегантна винена чаша,с изключително прозрачно и чисто стъкло.Страхотно украшение за сервиране на  висок клас червени вина.Материал-СтъклоВместимост-480млВ кашон -6бр..
12.48 лв.
Стъклена чаша за червено вино.Висок клас елегантна винена чаша,с изключително прозрачно и чисто стъкло.Страхотно украшение за сервиране на  висок клас червени вина.Материал-СтъклоВместимост-480млВ кашон -6бр..
11.72 лв.
Стъклена чаша за вино.Милилитрите на чашата я правят по свое му уникална,за употреба на различни видове червени и бели вина и розе.Красива и стилна със закалено ръбче е чудесен украшение за всяка една маса в ресторанта.Материал-СтъклоВместимост-365млВ кашон-6бр..
10.84 лв.
Стъклена чаша за шампанско и пенливи вина.Великолепно и стилно украшение за всеки изискан и специален повод в ресторанта или кетъринг събитие.Перфектна акустика на допир на чашите една в друга.Материал-СтъклоВместимост-325млВ кашон-6бр..
11.40 лв.
Стъклена чаша за вода и различни видове безакохолно.Универсална и стилна чаша за сервиране на различни видове напитки.Чудесно допълнение към всяка една маса.Материал-СтъклоВместимост-445млВ кашон-6бр..
8.90 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)