Меню
Количка

ЧИНИИ И АКСЕСОАРИ


Дървено плато двустранно.Eдната страна на платото е с опция за сервиране на чаша вино с разядки или мезета а другата страна е по широка с борд за прецентация на хапки, месо и различни други предложения.Материал - ДървоРазмер - 415х118мм..
32.99 лв.
Серия MAYA е впечатляваща със своя дизайн  .Част от серията на KUTAHYA, серията MAYA впечатлява със свойте четириъгълни форми  и създава уникална обстановка, както на масата така и на цялостния вид на заведението, в което се поднасят.KUTAHYA PORCELAN произвежда здрави и качествени съдове о..
9.96 лв.
Бяла порцеланова квадратна плитка чиния.Чинията е подходяща за предястия и подложна за сервиране на различни видове купи и дълбоки чинии.Материал - ПорцеланРазмер - 23см6бр в кашон..
12.72 лв.
Купичка -250мл за разядки, сосове, апетайзери..
7.92 лв.
Квадратно порцеланово плато за сервиране, бял цвят. Отлично предложение за сервиране на основни ястия, предястия и Комбо предложения.Материал - ПорцеланРазмер - 240ммх240мм..
21.96 лв.
Порцеланово квадратно плато с борд, цвят слонова кост.Платото е подходящо за сервиране и презентация на различни видове салати и разядки. Леко и удобно за сервиране. Подходящо за употреба в различни видове заведения и Кетъринг.Материал -ПорцеланРазмер -75мм х 75мм..
8.64 лв.
Порцеланово квадратно плато с борд, цвят слонова кост.Платото е подходящо за сервиране и презентация на различни видове салати и разядки. Леко и удобно за сервиране. Подходящо за употреба в различни видове заведения и Кетъринг.Материал -ПорцеланРазмер -150мм х 75мм..
9.96 лв.
Правоъгълно порцеланово плато за сервиране, бял цвят. Отлично предложение за сервиране на предястия и аламинути.Материал - ПорцеланРазмер - 310ммх160мм..
21.96 лв.
Порцеланово овално плато за сервиране на различни видове предястия и мезета.Подходящо както за сервиране в ресторант,така и за Кетъринг събития.Материал - ПорцеланРазмер - 28см..
48.00 лв.
Показва 1 до 12 от 424 (36 страници)