Меню
Количка

ОПАЛ

Благодарение на специалния си състав който придава белия цвят,Опалът е идеалната суровина за производство на съдове за сервиране.100% хигиеничен, подлежащ на рециклиране и допълнително закален.Резултатът е изключителна устойчивост на механичен и топлинен шоков удар.

Бяла чиния десертна.Леко овалната визия на чинията и придава един по елегантен стил.Подходяща за сервиране на десерти и и сервиране на обедно меню.Материал - ОпалРазмер - 22смВ стек-6бр..
6.29 лв.
Бяла десертна чиния подходяща за  използване на обедно меню.За употреба в ресторант, обекти с бързо хранене, столови. Подходяща за употреба в микровълнова фурна.Материал - Опалразмер - 20смВ стек-6бр..
4.75 лв.
Бяла кръгла чиния десертна. За сервиране на десерти и подложна чиния подходяща за употреба на обедно меню.  Материал - ОпалРазмер -  20см..
4.45 лв.
Бяла плитка, кръгла чиния с борд.Стилна и елегантна чиния подходяща за всякакв вид ястия,предястия и десерти.Чудесен вариант за употреба във всяко заведение и ли блок маса на хотел.Материал-ОпалРазмер-21смВ кашон-бр..
12.71 лв.
Чиния за пица бяла с декор без борд.Чинията за пица е подходяща за сервиране на стандартен размер пица 30 см.Материал - ОпалРазмер 33см12бр в кашон..
15.42 лв.
Бяла чиния плитка за сервиране на основни ястия.Подходяща също така за ползване на обедно меню.За употреба в ресторант, обекти с бързо хранене, столови. Подходяща за употреба в микровълнова фурна.Материал - ОпалРазмер - 27смВ стек-6бр..
5.56 лв.
Бяла кръгла плитка основна чиния.За сервиране на основни ястия и употреба на обедно меню.Материал - Опалразмер - 25см6бр в стек..
4.77 лв.
Бяла плитка чиния с борд.Чинията е подходяща за поднасяне на основни ястия и предястие.Подходяща за употреба в различни видове заведение и блок маса на хотел.Материал-ОпалРазмер-27смВ кашон-6бр..
15.88 лв.
Бяла чиния подходяща за сервиране на супи но и по дълбокия и вариант е подходящ също и за сервиране на салати.материал - ОпалРазмер - 23смВ стек-6бр..
7.63 лв.
Чиния плитка с декор без борд бяла.Цветния декор на пицата е подходящ за детски партита. Сервиране на стандартна пица 30см.Материал - Опалразмер - 33см12бр в кашон..
15.42 лв.
Чиния бяла основна.Сервиза е чудесен вариант за основни ястия и предястия.Материал - ОпалРазмер - 27смВ стек-6бр..
7.63 лв.
.Бяла чиния плитка за сервиране на основни ястия.Подходяща също така за ползване на обедно меню.За употреба в ресторант, обекти с бързо хранене, столови. Подходяща за употреба в микровълнова фурна.Материал - ОпалРазмер - 31смВ стек-6бр..
7.86 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)