Меню
Количка

BORMIOLI ROCCO

Закалените съдове за сервиране на BORMIOLI ROCCO са 2.5 пъти по-устойчиви на механични удари от обикновенното стъкло което гарантира дълготрайна употреба.Устояват както на топлинни шокови удари,така и на внезапни промени в температурата.Съдовете на BORMIOLI ROCCO за устойчиви за употреба в микровълнова фурна и за измиване в съдомиялна машина.

Бяла чиния десертна.Леко овалната визия на чинията и придава един по елегантен стил.Подходяща за сервиране на десерти и и сервиране на обедно меню.Материал - ОпалРазмер - 22смВ стек-6бр..
3.96 лв.
Бяла десертна чиния подходяща за  използване на обедно меню.За употреба в ресторант, обекти с бързо хранене, столови. Подходяща за употреба в микровълнова фурна.Материал - Опалразмер - 20смВ стек-6бр..
2.99 лв.
Бяла кръгла чиния десертна. За сервиране на десерти и подложна чиния подходяща за употреба на обедно меню.  Материал - ОпалРазмер -  20см..
2.80 лв.
Чиния за пица бяла с декор без борд.Чинията за пица е подходяща за сервиране на стандартен размер пица 30 см.Материал - ОпалРазмер 33см12бр в кашон..
10.40 лв.
Бяла чиния плитка за сервиране на основни ястия.Подходяща също така за ползване на обедно меню.За употреба в ресторант, обекти с бързо хранене, столови. Подходяща за употреба в микровълнова фурна.Материал - ОпалРазмер - 27смВ стек-6бр..
3.50 лв.
Бяла кръгла плитка основна чиния.За сервиране на основни ястия и употреба на обедно меню.Материал - Опалразмер - 25см6бр в стек..
3.00 лв.
Бяла чиния подходяща за сервиране на супи но и по дълбокия и вариант е подходящ също и за сервиране на салати.материал - ОпалРазмер - 23смВ стек-6бр..
4.80 лв.
Чиния бяла основна.Сервиза е чудесен вариант за основни ястия и предястия.Материал - ОпалРазмер - 27смВ стек-6бр..
4.80 лв.
.Бяла чиния плитка за сервиране на основни ястия.Подходяща също така за ползване на обедно меню.За употреба в ресторант, обекти с бързо хранене, столови. Подходяща за употреба в микровълнова фурна.Материал - ОпалРазмер - 31смВ стек-6бр..
4.95 лв.
Бяла кръгла чиния.Леката дълбочина я прави добър вариант за сервиране на салати или ястия със сос.Материал - ОпалРазмер - 24см6бр в стек..
3.00 лв.
Бяла купа за сервиране на супа.Подходяща за използване на обедно меню.Материал - ОпалРазмер - 17см..
3.48 лв.
Бяла купа за супи за сервиране на обедно меню с вместимост 300мл.Материал - ОпалРазмер - 17смВ стек-4бр..
3.96 лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)