Меню
Количка

Mekanno

Впечатляваща селекция на MEKANNO от различни по големина и форма апетайзери,чинии,плата и дървени дъски, предизвиква усещане за съвършенство на всяка презентация и прави храната още по-съблазнителна.Продуктите са дълготрайно издръжливи на надраскване и запазват качеството си.

Дървено плато двустранно.Eдната страна на платото е с опция за сервиране на чаша вино с разядки или мезета а другата страна е по широка с борд за прецентация на хапки, месо и различни други предложения.Материал - ДървоРазмер - 415х118мм..
32.99 лв.
Квадратно порцеланово плато за сервиране, бял цвят. Отлично предложение за сервиране на основни ястия, предястия и Комбо предложения.Материал - ПорцеланРазмер - 240ммх240мм..
21.96 лв.
Порцеланово квадратно плато с борд, цвят слонова кост.Платото е подходящо за сервиране и презентация на различни видове салати и разядки. Леко и удобно за сервиране. Подходящо за употреба в различни видове заведения и Кетъринг.Материал -ПорцеланРазмер -75мм х 75мм..
8.64 лв.
Порцеланово квадратно плато с борд, цвят слонова кост.Платото е подходящо за сервиране и презентация на различни видове салати и разядки. Леко и удобно за сервиране. Подходящо за употреба в различни видове заведения и Кетъринг.Материал -ПорцеланРазмер -150мм х 75мм..
9.96 лв.
Правоъгълно порцеланово плато за сервиране, бял цвят. Отлично предложение за сервиране на предястия и аламинути.Материал - ПорцеланРазмер - 310ммх160мм..
21.96 лв.
Порцеланово овално плато за сервиране на различни видове предястия и мезета.Подходящо както за сервиране в ресторант,така и за Кетъринг събития.Материал - ПорцеланРазмер - 28см..
48.00 лв.
Порцеланова коктейлна лъжица, бял цвят. Подходяща за сервиране на сосове и разядки.Материал - ПорцеланРазмер - 10.5см..
6.60 лв.
Порцеланова купичка, бял цвят.Купичката е подходяща за сервиране на сосове към ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 7см..
7.92 лв.
Порцеланова купичка, бял цвят.Купичката е подходяща за сервиране на сосове към ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 12см..
7.68 лв.
Порцеланова бяла купичка със два сектора. Подходяща за сервиране на сосове и разядки.Материал - ПорцеланРазмер - 130мм..
7.68 лв.
Порцеланова квадратна купичка, бял цвят.Купичката е подходяща за сервиране на сосове и разядки.Материал - ПорцеланРазмер - 10см..
7.92 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)