Меню
Количка

BAUSCHER

BAUSCHER марката смело може да се каже че е абсолютен лидер на европейския пазар що се отнася  до качествен порцелан.Марката  набляга изключително много на HO-RE-CA сектора като е номер 1 в Германия и Австрия по обзавеждане на Хотели и Ресторанти. 

Порцеланова чиния кръгла бежова.Чинията със свойте пясъчни пръски е много добро съчетание за сервиране на десерти.Материал - ПорцеланРазмер - 17см6бр в кашон..
23.31 лв.
Немска порцеланова чиния кръгла бежова. Размера на чинията е подходящ за допълнителна към основната или за сервиране на предястия.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
27.33 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла.Чинията е подходяща за сервиране на единични варианти закуски или десерти.Качеството и красотата на серията е много подходяща за кетъринг събития и блок маси в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 16см6бр в кашон..
6.00 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
8.08 лв.
Порцеланова чиния бяла плитка. Чудесен вариант за предястия разядки и допълнителна чиния за сервиране от ястия върху големи плата.Материал - ПорцеланРазмер - 24см6бр в кошон..
12.97 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла. Чудесен вариант за поднасяне на специалитета на готвача и за сервиране на основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 30см6бр в кашон..
20.32 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Чиния позходяща за сервиране на основни ястия.Чудесно допълнение като размер за Кетъринг сервиз или блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 25см6бр в кашон..
13.71 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Чинията е подходяща за сервиране на различни видове десерти. Качеството и красотата на сервиза за много подходящи за ползването им на кетъринг или блок маса в хотела.Материал - ПорцеланРазмер - 19см6бр в кашон..
7.96 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Подходяща за използване на подложна чиния за сервиране на купи и дълбоки чинии.Много добър вариант за изпозване на Кетъринг събития и блок маси за хотела.Материал - порцеланРазмер 23см6бр в кашон..
10.16 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 21 см6бр в кашон..
15.98 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и  луксозен ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 24 см6бр в кашон..
19.76 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и луксозен ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 26 см6бр в кашон..
20.41 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)