Меню
Количка

BAUSCHER

BAUSCHER марката смело може да се каже че е абсолютен лидер на европейския пазар що се отнася  до качествен порцелан.Марката  набляга изключително много на HO-RE-CA сектора като е номер 1 в Германия и Австрия по обзавеждане на Хотели и Ресторанти. 

Порцеланова чиния кръгла бежова.Чинията със свойте пясъчни пръски е много добро съчетание за сервиране на десерти.Материал - ПорцеланРазмер - 17см6бр в кашон..
27.11 лв.
Немска порцеланова чиния кръгла бежова. Размера на чинията е подходящ за допълнителна към основната или за сервиране на предястия.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
28.65 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла.Чинията е подходяща за сервиране на единични варианти закуски или десерти.Качеството и красотата на серията е много подходяща за кетъринг събития и блок маси в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 16см6бр в кашон..
6.61 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
7.69 лв.
Порцеланова чиния бяла плитка. Чудесен вариант за предястия разядки и допълнителна чиния за сервиране от ястия върху големи плата.Материал - ПорцеланРазмер - 24см6бр в кошон..
12.32 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла. Чудесен вариант за поднасяне на специалитета на готвача и за сервиране на основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 30см6бр в кашон..
18.50 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Чиния позходяща за сервиране на основни ястия.Чудесно допълнение като размер за Кетъринг сервиз или блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 25см6бр в кашон..
12.79 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Подходяща за използване на подложна чиния за сервиране на купи и дълбоки чинии.Много добър вариант за изпозване на Кетъринг събития и блок маси за хотела.Материал - порцеланРазмер 23см6бр в кашон..
10.75 лв.
Порцеланова плитка чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-17смВ кашон-6бр..
6.55 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 21 см6бр в кашон..
14.29 лв.
Порцеланова плитка чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-19смВ кашон-6бр..
7.32 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и  луксозен ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 24 см6бр в кашон..
14.33 лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)