Меню
Количка

НАПРАВИ СВОЯТА ПОРЪЧКА С ПРОМО КОД: PROMO И ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА

Nadia Line

Серия NADIA LINE е сред водещите серии на марката BAUSCHER за оборудване на различни видове ресторанти и Хотели за Блок маса и Кетъринг.Изработена по най високи изисквания за качество и контрол,серията се характеризира с изчистен вариант на чинията ,здрави и закалени ръбове с гаранция за здравина на ръба 2 години.Устойчива против надраскване.

Порцеланова плитка чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-17смВ кашон-6бр..
4.75 лв.
Порцеланова плитка чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-19смВ кашон-6бр..
5.69 лв.
Порцеланова плитка чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-21смВ кашон-6бр..
7.13 лв.
Порцеланова плитка чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-25смВ кашон-6бр..
9.93 лв.
Порцеланова плитка чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-27смВ кашон-6бр..
10.29 лв.
Порцеланова дълбока чиния,бяла.Качествен немски сервиз подходящ за употреба на блок маса в хотел ,кетъринг събития, тържества и за употреба в различни видове заведения.Изчистен сервиз,лек и удобен за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-21смВ кашон-6бр..
7.50 лв.
Порцеланова купа ,бяла.Висококачествен немски порцелан,който е чудесен вариант за сервиране на различни видове ястия основни, предястия и десерти.Красива и стилна чиния,устойчива против надраскване.Лека и удобна за употреба и работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-24смВ кашон-6бр..
19.90 лв.
Порцеланова купа ,бяла.Висококачествен немски порцелан,който е чудесен вариант за сервиране на различни видове ястия основни ястия.Красива и стилна чиния,устойчива против надраскване.Лека и удобна за употреба и работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер-30смВ кашон-6бр..
26.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)