Меню
Количка

Bonn Bistro

Серията BONN BISTRO е класически изчистен бял порцелан с усилено закалени ръбове на сервиза.BONN BISTRO е абсолютна класика в репертоара на Баушер от много години. Непрекъснатата си популярност колекцията дължи на положителната си харизма, която олицетворява неусложнена радостност. Ето защо се предпочита на места, където това отношение към живота е много важно - висок клас хотели и в класически ресторанти. Порцеланова чиния плитка бяла.Чинията е подходяща за сервиране на единични варианти закуски или десерти.Качеството и красотата на серията е много подходяща за кетъринг събития и блок маси в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 16см6бр в кашон..
6.00 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
8.08 лв.
Порцеланова чиния бяла плитка. Чудесен вариант за предястия разядки и допълнителна чиния за сервиране от ястия върху големи плата.Материал - ПорцеланРазмер - 24см6бр в кошон..
12.97 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла. Чудесен вариант за поднасяне на специалитета на готвача и за сервиране на основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 30см6бр в кашон..
20.32 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Чиния позходяща за сервиране на основни ястия.Чудесно допълнение като размер за Кетъринг сервиз или блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер - 25см6бр в кашон..
13.71 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Чинията е подходяща за сервиране на различни видове десерти. Качеството и красотата на сервиза за много подходящи за ползването им на кетъринг или блок маса в хотела.Материал - ПорцеланРазмер - 19см6бр в кашон..
7.96 лв.
Немска порцеланова чиния плитка бяла.Подходяща за използване на подложна чиния за сервиране на купи и дълбоки чинии.Много добър вариант за изпозване на Кетъринг събития и блок маси за хотела.Материал - порцеланРазмер 23см6бр в кашон..
10.16 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла. Класическа чиния за сервиране и декорация на основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 27см6бр в кашон..
14.20 лв.
Порцеланова чиния дълбока бяла.Чинията и подходяща за сервиране на салати и различни ястия съпътстващи ги със сос.Материал - ПорцеланРазмер - 23см6 бр в кашон..
11.63 лв.
Порцеланова  чиния за паста дълбока. Чинията е подходяща за сервиране на италиански специалитети и различни видове салати.Материал - ПорцеланРазмер - 24 см6бр в кашон..
22.68 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)