Меню
Количка

Maitre

Серия Maitre на BAUCSHER e класически бял порцелан с красиви pенесансови ивици по ръба на сервиза.Красив сервиз с подсилени ръбове подходящ за висок клас Хотели и Ресторанти.

Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 21 см6бр в кашон..
15.98 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и  луксозен ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 24 см6бр в кашон..
19.76 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и луксозен ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 26 см6бр в кашон..
20.41 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и луксозен ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 28 см6бр в кашон..
24.84 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Размера на чинията позволява сервиране на определени разядки или допълнителна чиния за салати.Качеството и красотата на сервиза за много добър вариант за Кетъринг събития и блок маса в хотел и луксозен ресторантМатериал - ПорцеланРазмер - 32 см6бр в кашон..
28.73 лв.
Порцеланова чиния дълбока бяла.Чинията и подходяща за сервиране на салати и различни ястия съпътстващи ги със сос.Материал - ПорцеланРазмер - 20 см6 бр в кашон..
21.38 лв.
Порцеланова чиния дълбока бяла.Чинията и подходяща за сервиране на салати и различни ястия съпътстващи ги със сос.Материал - ПорцеланРазмер - 28 см6бр в кашон..
25.16 лв.
Порцеланова  чиния за паста дълбока, бял цвят. Чинията е подходяща за сервиране на италиански специалитети и различни видове салати.Материал - ПорцеланРазмер - 25 см6бр в кашон..
21.60 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)