Меню
Количка

KUTAHYA

KUTAHYA Porselen произвежда здрави и качествени съдове за сервиране от твърд порцелан.Едно от основните направления в производството на KUTAHYA е HO-RE-CA.Произведени от твърд порцелан който е изключително здрав и се използват фини първични материали от най-високо качество.Подходящи за ползване в съдомиални машини и за ежедневна употреба,устойчиви на термични шокове, почти нулева порьозност при нормална употреба.

Купа бежова 20см 1бр-MOOD
Доставка до 2-3 дни
Дълбока порцеланова купа.Бежова купа която е чудесен вариант за сервиране на салати както и на различни видове супи.Стилна и красива, поднесена върху подложна чиния 24см би била чудесна конбинация.Материал-ПорцеланРазмер-20смВ кашон-6бр..
13.25 лв.
Порцеланова бяла,чиния.Бяла десертна чиния подходяща за сервиране както в ресторанта така и на блок маса в хотел.Орнаментиката на сервиза е много подходящ за определени '' морски"и "речни"Ресторанти,Таверни както и различни Средиземноморски ресторанти.Материал-ПорцеланРазмер-18смВ кашон-6бр..
5.20 лв.
Порцеланова бяла чиния.Десертна чиния с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-18смВ кашон-6бр..
5.20 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла. Чудесно предложение за подложна чиния към закуската в ресторанта и чудесно дпълнение за блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 17см6 бр в кашон..
5.64 лв.
Порцеланова кръгла чиния,цвят бежов. Чиния за основно ястие с лек повдигнат борд. Красива и стилна изчистена серия с леки пръски по самата чиния. Подходяща за ресторанти тип Винтидж стил.Материал - Порцеланразмер 27см6бр в кашон..
10.86 лв.
Порцеланова бяла чиния.Чиния подходяща за десерти и за подложна чиния  с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-21смВ кашон-6бр..
5.76 лв.
Порцеланова чиния бежова.Чиния за паста и италиански специалитети с "широко" гърло подходяща за сервиране във всеки един ресторант.Лека и удобна за ползване от персонала на заведението.Материал-ПорцеланРазмер-27смВ кашон-6бр..
21.70 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Добър вариант за сервиране на десерти.Както и за сервиране на блок маса в хотела.Материал - порцеланРазмер - 20см6 бр в кашон..
5.88 лв.
Порцеланова кръгла чиния,цвят бежов.Чиния за основно ястие и предястие с лек повдигнат борд. Красива и стилна изчистена серия с леки пръски по самата чиния. Подходяща за ресторанти тип Винтидж стил.Материал -ПорцеланРазмер - 24см6бр в кашон..
8.42 лв.
Бяла порцеланова чиния плитка. Чудесен вариант за десертна чиния.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
7.92 лв.
Порцеланова подложна чиния,бяла.Подложна чиния  с кант подходяща за сервиране на предястия и основни ястия в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-25смВ кашон-6бр..
7.68 лв.
Порцеланова кръгла чиния,цвят бежов. Чиния за предястие  и десерти с лек повдигнат борд. Красива и стилна изчистена серия с леки пръски по самата чиния. Подходяща за ресторанти тип Винтидж стил.Материал -ПорцеланРазмер -19см6бр в кашон..
6.08 лв.
Показва 1 до 12 от 77 (7 страници)