Меню
Количка

KUTAHYA

KUTAHYA Porselen произвежда здрави и качествени съдове за сервиране от твърд порцелан.Едно от основните направления в производството на KUTAHYA е HO-RE-CA.Произведени от твърд порцелан който е изключително здрав и се използват фини първични материали от най-високо качество.Подходящи за ползване в съдомиални машини и за ежедневна употреба,устойчиви на термични шокове, почти нулева порьозност при нормална употреба.

Серия MAYA е впечатляваща със своя дизайн  .Част от серията на KUTAHYA, серията MAYA впечатлява със свойте четириъгълни форми  и създава уникална обстановка, както на масата така и на цялостния вид на заведението, в което се поднасят.KUTAHYA PORCELAN произвежда здрави и качествени съдове о..
10.75 лв.
Бяла порцеланова квадратна плитка чиния.Чинията е подходяща за предястия и подложна за сервиране на различни видове купи и дълбоки чинии.Материал - ПорцеланРазмер - 23см6бр в кашон..
10.75 лв.
Порцеланова плитка чиния квадратна бяла.Чинията е подходяща за сервиране на различни видове десерти.Материал - ПорцеланРазмер - 19см6бр в кашон..
7.69 лв.
Порцеланова бяла квадратна плитка чиния.Размера на чинията е подходящ за поднасяне на основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер -25см6бр в кашон..
12.79 лв.
Порцеланова квадратна чиния бяла.Чинията е подходяща за сервиране и презентиране на основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 27см6бр в кашон..
15.39 лв.
Правоъгълно плато бяло.Чинията тип плато е разнообразно предложение за сервиране на основни ястия цяла риба и морски дарове.Материал - ПорцеланРазмер - 21см6бр в кашон..
13.23 лв.
Порцеланова правоъгълно плато бяло. Чинията тип плато спрямо размера е подходящо за сервиране на предястия салати и различни комбо предложения.Материал - ПорцеланРазмер - 28см6бр в кашон..
25.95 лв.
Бяла порцеланова чиния плиткаЧинията тип плато спрямо размера е подходящо за сервиране на разядки и десерти.Материал - ПорцеланРазмер - 18см6бр в кашон..
8.24 лв.
Порцеланова бяла плитка чиния. Чинията тип плато е чудесен вариант за поднасяне на основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер -35см6бр в кашон..
29.20 лв.
Порцеланова чиния бяла плитка. Платото е чудесен вариант за сервиране на различни видове предястия.Материал - ПорцеланРазмер - 27см6бр в кашон..
15.44 лв.
Порцеланова бяла чиния.Десертна чиния с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-18смВ кашон-6бр..
7.17 лв.
Порцеланово правоъгълно плато бяло.Универсално плато по размер и визия,подходящо за сервиране на салати,основни ястия,и десерти.Леко и удобно за работа от персонала.Подходящо за работа във всеки един обект.Материал-ПорцеланРазмер-30.5смВ кашон-12бр...
15.24 лв.
Показва 1 до 12 от 77 (7 страници)