Меню
Количка

KUTAHYA

KUTAHYA Porselen произвежда здрави и качествени съдове за сервиране от твърд порцелан.Едно от основните направления в производството на KUTAHYA е HO-RE-CA.Произведени от твърд порцелан който е изключително здрав и се използват фини първични материали от най-високо качество.Подходящи за ползване в съдомиални машини и за ежедневна употреба,устойчиви на термични шокове, почти нулева порьозност при нормална употреба.

Порцеланова чиния плитка бяла. Чудесно предложение за подложна чиния към закуската в ресторанта и чудесно дпълнение за блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 17см6 бр в кашон..
5.64 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Добър вариант за сервиране на десерти.Както и за сервиране на блок маса в хотела.Материал - порцеланРазмер - 20см6 бр в кашон..
5.88 лв.
Чиния плитка с кант - 25 см-REY
-20 %
Порцеланова чиния плитка бяла. Размера на чинията е подходящ за подложна чиния и за предястия и основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер -25см6бр в кашон. ..
7.29 лв. 9.12 лв.
Чиния плитка с кант- 27 см-REY
Налично
Бяла порцеланова плитка чиния. Стандартен размер за сервиране на основно ястие.Материал - ПорцеланРазмер - 27см6бр в кашон..
9.96 лв.
Чиния плитка с кант- 30 см-REY
-20 %
Порцеланова плитка чиния бяла.Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия.Материал - порцеланРазмер -30см6бр в кашон..
14.90 лв. 18.72 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла. Чинията е добро предложение за десерти и за предястия. Също така универсален размер за употреба на блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 21см..
5.40 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла.чиния тип плато което е подходящо за сервиране на специалитетите на заведението както и за основни ястия.Материал - порцеланРазмер - 32см6 бр в кашон..
25.20 лв.
Бяла порцеланова чиния плитка. Чудесен вариант за десертна чиния.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
7.92 лв.
Порцеланова дълбока чиния бяла. Широкото дъно и големината на чинията са чудесен вариант за сервиране на основни ястия.Материал - Порцеланразмер - 30 см6 бр в кашон..
25.20 лв.
Порцеланова бяла правоъгълна купа. Подходяща за сервиране на мезета ядки и различни видове разядки.Чудесно допълнение за към основна чиния и ползването и на блок маса.Материал - ПорцеланРазмер 12см6бр в кашон..
11.64 лв.
Порцеланова чиния дълбока бяла.Чинията е добро предложение за сервиране на салати и различни видове супи.Подходяща за употреба на блок маси.Материал - ПорцеланРазмер - 22см6бр в кашон..
7.92 лв.
Порцеланова купа кръгла бяла.Мини купа за сервиране на различни видове сосове.Подходяща и за блок маса.Материал - Порцеланразмер - 6см12бр в кашон..
3.96 лв.
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)