Меню
Количка

EO

Кръглата серия на KUTAHYA, поради качеството  си и разнообразието си е най -продаваната серия в Гърция и Турция за 2019г. в сектор Хорека. Подходяща серия за всякакъв вид ресторанти и хотели.
Порцеланова чиния бяла кръгла.Размера на чинията е подходящ  за презентиране и сервиране на десерти.Също така сервиза е подходящ за сервиране и на блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 21см6 бр в кашон..
6.60 лв.
Порцеланова кръгла чиния бяла. Размера на сервиза е подходящ за сервиране на предястия и десерти.Чинията е подходяща и за сервиране и употреба на блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 23см6бр в кашон..
7.20 лв.
Порцеланова чиния кръгла бяла. Подходяща за сервиране на основни ястия и вапиант за подложна чиния към различни дълбоки чинии и купи.Вариант и за ползване на блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 25см6бр в кашон..
7.92 лв.
Кръгла порцеланова чиния бяла. Размера на чинията е подходящ за сервиране на одновни ястия и за употреба и сервиране на блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 28см6бр в кашон..
12.00 лв.
Порцеланова чиния с борд за пица бяла. Класическа чиния за сервиране на пица с размер 30см.Материал - ПорцеланРазмер - 32см6бр в кашон..
18.24 лв.
Порцеланова кръгла чиния бяла.Размера и визията на чинията е подходяща за сервиране на стекове и меса и добро предложение за сервиране на различни видове рибни предложения.Материал - ПорцеланРазмер - 30см6бр в кашон..
12.60 лв.
Порцеланова чиния дълбока бяла.Универсалната форма на чинията дава варианти за сервиране и презентация на различни видове салати паста спатеги и различни видове основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 27см6бр в кашон..
13.92 лв.
Порцеланова дълбока чиния бяла.Чинията е подходяща за сервиране на супи и сервиране и използването и на блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 20см6бр в кашон..
5.88 лв.
Порцеланово плато бяло елипса.Размера на платото е подходящо за сервиране на десерти.Материал - ПорцеланРазмер - 19см6 бр в кашон..
14.28 лв.
Порцеланово плато бяло елипса.Размера на платото е подходящо за сервиране на десерти.Материал - ПорцеланРазмер - 19см6бр в кашон..
19.98 лв.
Правоъгълно плато бяло елипса.Платото е добър вариант за сервиране на комбо предложения и различни видове мезета и плодове.Материал - ПорцеланРазмер -34см6бр в кашон..
39.60 лв.
Правоъгълно плато бяло елипса.Чудесен вариант за различни месни рибни предложения и Комбо предложения.Материал - ПорцеланРазмер -40см6бр в кашон..
44.40 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)