Меню
Количка

Sea Wave

Серия Sea Wave пленява с изключително изящество, здравина и декорация.Впечатляващ е финият елемент от многократно повтарящи се окръжности напомнящи на морски вълни разположени по повърхността на сервиза които ни пренасят мислено на морския бряг.Мекотата на формата придава топлина и естетика на всяка маса.

Порцеланова бяла чиния.Десертна чиния с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-18смВ кашон-6бр..
5.20 лв.
Порцеланова бяла чиния.Чиния подходяща за десерти и за подложна чиния  с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-21смВ кашон-6бр..
5.76 лв.
Порцеланова подложна чиния,бяла.Подложна чиния  с кант подходяща за сервиране на предястия и основни ястия в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-25смВ кашон-6бр..
7.68 лв.
Порцеланова основна бяла чиния.Чиния за основно ястие  с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-27смВ кашон-6бр..
9.40 лв.
Порцеланова основна бяла чиния.Чиния за основно ястие с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-30смВ кашон-6бр..
14.00 лв.
Порцеланова бяла чиния,дълбока.Дълбока чиния подходяща за сервиране на определени видове салатки както и различни видове супи.Универсална чиния за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-..
7.48 лв.
Порцеланова бяла чиния,дълбока.Дълбока чиния подходяща за сервиране на голям асортимент от кулинарни предложения-Италиански специалитети,салати, както и основни ястия..Универсална чиния за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно пр..
19.99 лв.
Порцеланово бяло,плато.Елипсовидно плато което е чудесен вариант за сервиране на ордьоври,салати,както е и чудесен артикул за поднасяне на основно ястие или предястие..Универсално плато за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно пр..
17.20 лв.
Порцеланова купа бяла.Купата е подходяща за сервиране на супи,както и на различни видове предястия и разядки..Универсална купа за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-14..
10.84 лв.
Порцеланова купа бяла.Купата е подходяща за сервиране на различни видове сосове към основни ястия,разядки,ядки и други.Универсална купа за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцелан..
6.00 лв.
Бяла порцеланова каничка.Подходяща за сервиране както в ресторанта,така и в лоби бара на хотела и на блок маса.Материал-ПорцеланВместимост-180млВ кашон-6бр..
15.00 лв.
Бяла порцеланова чаша с чинийка за чай.Стилна и красива чаша за сервиране на топли напитки в ресторанта,лоби бара на хотела и блок маса.Материал-ПорцеланВместимост-250млВ кашон-6бр..
9.60 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)