Меню
Количка

Sea Wave

Серия Sea Wave пленява с изключително изящество, здравина и декорация.Впечатляващ е финият елемент от многократно повтарящи се окръжности напомнящи на морски вълни разположени по повърхността на сервиза които ни пренасят мислено на морския бряг.Мекотата на формата придава топлина и естетика на всяка маса.

Плитка чиния с кант 18см 1бр-SEA WAVE
-20 %
Порцеланова бяла чиния.Десертна чиния с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-18смВ кашон-6бр..
5.20 лв. 6.50 лв.
Плитка чиния с кант 21см 1бр-SEA WAVE
-20 %
Порцеланова бяла чиния.Чиния подходяща за десерти и за подложна чиния  с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-21смВ кашон-6бр..
5.59 лв. 6.99 лв.
Плитка чиния с кант 25см 1бр-SEA WAVE
-20 %
Порцеланова подложна чиния,бяла.Подложна чиния  с кант подходяща за сервиране на предястия и основни ястия в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-25смВ кашон-6бр..
6.66 лв. 8.33 лв.
Плитка чиния с кант 27см 1бр-SEA WAVE
-20 %
Порцеланова основна бяла чиния.Чиния за основно ястие  с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-27смВ кашон-6бр..
7.84 лв. 9.80 лв.
Плитка чиния с кант 30см 1бр-SEA WAVE
-20 %
Порцеланова основна бяла чиния.Чиния за основно ястие с кант подходяща за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-порцеланРазмер-30смВ кашон-6бр..
11.19 лв. 13.99 лв.
Дълбока чиния с кант 23см 1бр-SEA WAVE
-20 %
Порцеланова бяла чиния,дълбока.Дълбока чиния подходяща за сервиране на определени видове салатки както и различни видове супи.Универсална чиния за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел.Материал-..
6.39 лв. 7.99 лв.
Дълбока чиния с кант 30см 1бр-SEA WAVE
-20 %
Порцеланова бяла чиния,дълбока.Дълбока чиния подходяща за сервиране на голям асортимент от кулинарни предложения-Италиански специалитети,салати, както и основни ястия..Универсална чиния за сервиране в Средиземноморски ресторанти,различни морски ресторанти и речни ресторанти.Сервиза е също чудесно пр..
14.40 лв. 18.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)