Меню
Количка

PORLAND

Създадена през 1992г. PORLAND PORCELAIN е иновативна компания производител на съдове за сервиране.Фабриката произвежда изделията си от висококачествена глина и каолин,прилагайки специални техники за фиксиране на декора,в резултат на което изделията могат да се използват дълги години, без да се забелязва износване или нарушаване на декорацията.Сервирането на храната в хигиенични и здрави порцеланови продукти с естетически външен вид е основна мисия на създателите на PORLAND.


Brand: PORLAND
Порцеланова черна десертна чиния.Чудесен варинт да презентирате вашите десерти на своите клиенти.Стилна чиния с леки бели пръски,придава стил и в най-луксозния ресторант.Материал-ПорцеланРазмер-18смВ кашон-6бр..
15.44 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния ,червена.Подходяща за сервиране на различни видове десерти и предястияМатериал - ПорцеланРазмер - 18см..
15.44 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова черна, плитка чиния за сервиране на предястия и десерти.Материал - ПорцеланРазмер - 18см6бр в кашон..
12.79 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния плитка бежов цвят.Чудесно предложение за сервиране на десерти и предястия.Материал - порцеланРазмер 18см..
11.06 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова десертна чиния,цвят тюркоаз.За сервиране на десерти и помощна чиния за салати и основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 18см6бр в кашон..
12.79 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния плитка тъмно сива.Чинията е подходяща за сервиране на десерти като нашия съвет е да заложите на цветова комбинация от шоколадови десерти.Материал - порцеланРазмер-18см6бр в кашон..
13.97 лв.
Чиния плитка 27см 1бр-FORST RIMMED PLATE PORLAND
-12 %
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния тъмно сив цвят.Шарките въху чинията и нестандартния и цвят създават чудесни условия за прецентация на всяко едно ястие в ресторанта.-Материал-Порцелан-Размер-27см-В кашон-6брЗабележка-Промоционалната цена е валидна при закупуване на минимум 24бр от вид!..
9.90 лв. 11.25 лв.
Чиния плитка с борд кафява 27см-1бр-PORLAND ETHOS LYKKE BROWN Чиния плитка с борд кафява 27см-1бр-PORLAND ETHOS LYKKE BROWN
-12 %
Brand: PORLAND
Порцеланова кафява чиния с борд.Висококачествен цветен порцелан,лека и удобна чиния за основно ястие.Шарките по чинията създават възможност на всеки един готвач за развинти въображението си.Подходяща за всякакъв вид ресторант.-Материал-Порцелан-Размер-27см-В кашон-6бр..
17.06 лв. 19.39 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова черна десертна чиния.Чудесен варинт да презентирате вашите десерти на своите клиенти.Стилна чиния с леки бели пръски,придава стил и в най-луксозния ресторант.Материал-ПорцеланРазмер-20смВ кашон-6бр..
19.93 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния, червена. За сервиране на предястия и основни ястия, както и е подходяща за подложна чиния на определени видове купи.Материал - ПорцеланРазмер - 24см..
29.78 лв.
Brand: PORLAND
  Порцеланова плитка чиния, бежов цвят.Подложна чиния за сервиране на предястия и аламинути.Материал - порцеланРазмер - 24см..
19.97 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка, черна чиния за предястия и основни ястия.Размера на чинията, е подходящ за подложна чиния за купи за супа, салати, паста и други.Материал-ПорцеланРазмер-24см6бр в кашон..
24.52 лв.
Показва 1 до 12 от 166 (14 страници)