Меню
Количка

НАПРАВИ СВОЯТА ПОРЪЧКА С ПРОМО КОД: PROMO И ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА

Biege / Бежов

Чиниите от бежовата гама на PORLAND напомняща за цвят на овесени ядки,носят нежно усещане за завършеност във всеки един детайл.Всички цветове от линията на PORLAND са съвместими един с друг което прави възможността за комбинации между тях неограничена.

Brand: PORLAND
Порцеланова чиния плитка бежов цвят.Чудесно предложение за сервиране на десерти и предястия.Материал - порцеланРазмер 18см..
12.14 лв.
Brand: PORLAND
  Порцеланова плитка чиния, бежов цвят.Подложна чиния за сервиране на предястия и аламинути.Материал - порцеланРазмер - 24см..
21.55 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния бежова. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия.Материал - порцеланРазмер-28см..
28.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния, бежов цвят.Чинията е подходяща за основни ястия, но може да се ползва и като кръгло плато за сервиране на ястия, по ваш избор.Материал - порцеланРазмер - 30см..
31.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова бежова чиния за пица с борд. Класически размер на чиния за пица, а бежовия цвят придава един различен вид на приготвената пица.Материал - порцеланРазмер -32см..
39.60 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния дълбока тип саханче, бежов цвят с две дръжки.Саханчето е чудесен избор за предястия, разядки и предложения по ваш избор към клиентите.Материал - порцеланРазмер-22см..
21.00 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова  чиния за паста дълбока, бежов цвят. Чинията е подходяща за сервиране на италиански специалитети и различни видове салати.Материал - ПорцеланРазмер - 25см..
30.48 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова дълбока чиния, бежава за паста и различни видове италиански специалитети.Спрямо размера, чинията е подходяща за основни ястия и гурме предложения.Материал -порцеланРазмер-30см..
28.78 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния дълбока бежова. Дълбока чиния спрямо размера е подходяща за сервиране на основни ястия придружени със сосове и различни видове салати по ваш избор.Материал - порцеланРазмер-26см..
33.00 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова универсална купа, бежов цвят.Купата е подходяща за различни видове ястия и салати, сервиране на спагети и основни ястия.Материал - порцеланРазмер - 26см..
31.00 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова купа бежава с вместимост 400мл. Купата е подходяща за сервиране на различни видови супи.Материал - порцеланРазмер-16см..
21.06 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова правоъгълна чиния, бежова.Дълбочината на чинията, тип мини плато е подходящо за сервиране на разядки, различни видове аламинути и запеканки.Материал - порцеланРазмер 16х10см..
20.00 лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)