Меню
Количка

НАПРАВИ СВОЯТА ПОРЪЧКА С ПРОМО КОД: PROMO И ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА

Dark Gray / Тъмно сив

Цветът напомнящ камък,задължително получава своето място сред избраните земни нюанси на серията Seasons Dark Grey.Ако изберете тази цветова гама,ще подчертаете близостта с природата на своите блюда и ще им вдъхнете натурална визия.

Brand: PORLAND
Порцеланова чиния плитка тъмно сива.Чинията е подходяща за сервиране на десерти като нашия съвет е да заложите на цветова комбинация от шоколадови десерти.Материал - порцеланРазмер-18см6бр в кашон..
12.14 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния плитка тъмно сив цвят.Чинията е подходяща за подложна за различни купи и дълбоки чинии и за предястия.Материал - порцеланРазмер - 24см6бр в кашон..
21.55 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния тъмно сива. Чиния подходяща за сервиране на основни ястия.Материал - порцеланРазмер-28см6бр в кашон..
28.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния плитка тъмно сива.Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия као също така може да се ползва и за основно плато.Материал - порцеланРазмер - 30см6бр в кашон..
31.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова дълбока чиния тъмно сива.Спрямо размера на чинията е подходяща за сервиране на основни ястия съпътстващи ги със сос и различни видове салати.Материал - порцеланРазмер - 26см6бр в кашон..
33.00 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова дълбока чиния, тъмно сива.Чинията е подходяща за сервиране на паста, спагети, салати и други предложения по ваш избор.Материал - порцеланРазмер - 25см..
30.48 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова дълбока чиния, тъмно сива.Големината на чинията, позволява различни видове експерименти от ястия и гурме предложения.Материал - порцеланРазмер -30см6бр в кашон..
39.60 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова купа универсална,тъмно сива.Купата е подходяща както за салати и спагети,така и за основни ястия.Материал - порцеланРазмер - 26см6бр в кашон..
28.77 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния с борд тъмно сив цвят. Стандартна чиния за пица за стандартен размер пица 30см.Материал - порцеланРазмер -32см6бр в кашон..
39.60 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния дълбока тъмно сив цвят.Правоъгълната форма на чинията е подходяща за презентация на разядки мезета и запеканки.Материал - порцеланРазмер - 16см6бр в кашон..
20.00 лв.
Brand: PORLAND
Овално плато порцеланово тъмно сив цвят.Платото е подходящо за сервиране на предястия мезета и различни видове Комбо предложения.Материал - порцеланРазмер - 36см..
60.90 лв.
Brand: PORLAND
Правоъгълно порцеланово плато,тъмно сив цвят.Размера на платото,е подходящо за сервиране на предястия и на десерти.Цветът е много добра нация за сервиране на шоколадови десерти.Материал - порцеланРазмер - 18х13см..
12.72 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)