Меню
Количка

PORLAND TWILIGHT lUXURY

PORLAND произвежда изделията си от висококачествена английска глина и каолин, прилагайки специални техники. Създадени за професионална употреба, продуктите се отличават с изключителна здравина, благодарение на подсиления с алуминий материал. Ръбовете са удебелени, което ги прави удароустойчиви, а покритието от реактивна глазура им придава невероятен завършек и усещане за лукс.Черен цвят с леки бели пръски по сервиза могат да бъдат еталон и за най-претенциозния вкус.

Brand: PORLAND
Порцеланова черна десертна чиния.Чудесен варинт да презентирате вашите десерти на своите клиенти.Стилна чиния с леки бели пръски,придава стил и в най-луксозния ресторант.Материал-ПорцеланРазмер-18смВ кашон-6бр..
14.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова черна десертна чиния.Чудесен варинт да презентирате вашите десерти на своите клиенти.Стилна чиния с леки бели пръски,придава стил и в най-луксозния ресторант.Материал-ПорцеланРазмер-20смВ кашон-6бр..
17.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния,черна,подложна.Сервиза е подходящ за помощна чиния към основно ястие както и за предястия.Лека и удобна за работа от персонала на заведението.Материал-ПорцеланРазмер-24смВ кашон-6бр..
22.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова, черна чиния за основни ястия.Белите пръски по чинията създават неограничено количество фантазия за приготвяне на основно ястие от всеки един готвач.Красиви и стилни,създават усещането за лукс.Материал-ПорцеланРазмер-27смВ кашон-6бр..
24.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова, черна чиния за основни ястия.Белите пръски по чинията създават неограничено количество фантазия за приготвяне на основно ястие от всеки един готвач.Красиви и стилни,създават усещането за лукс.Материал-ПорцеланРазмер-30смВ кашон-6бр..
29.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова черна чиния.Сервиза е подходящ за сервиране на предястие, основно ястие.Леката и дълбочина позволява сервирането на ястие съпътсващо го със сос.Чудесен вариант за всеки един ресторант.Материал-ПорцеланРазмер-26смВ кашон-6бр..
25.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния черна.Чиния с "широко гърло" подходяща за сервиране на различни италиански специалитети,както и е вариант за сервиране на различни видове салати.Универсална чиния създаваща условия за различни кулинарни предложения.Материал-ПорцеланРазмер-26смВ кашон-6бр..
24.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка,черна чиния.Нестандартните форми на чинията,дават възможнаст за една по интересна презентация на ястията в сервиза.За поднасяне на предястия и основни ястия.Материал-ПорцеланРазмер-26смВ кашон-6бр..
31.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка,черна чиния.Нестандартните форми на чинията,дават възможнаст за една по интересна презентация на основни ястия в сервиза.Размера на чинията е подходящ и за Плато за сервиране на различни комбо предложения.Материал-ПорцеланРазмер-29смВ кашон-6бр..
33.99 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланово черно плато.Подходящо за сервиране на основни  ястия както и презентиране на различни кулинарни предложения към клиентите.Стилно и красиво,леко и удобно за работа от персонала.Материал-ПорцеланРазмер- 27смВ кашон-6бр..
24.59 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)