Меню
Количка

НАПРАВИ СВОЯТА ПОРЪЧКА С ПРОМО КОД: PROMO И ПОЛУЧИ 5% ОТСТЪПКА

Red / Червен

Огнения цвят от серията Seasons на PORLAND дава живот на порцелана с щателната грижа на художник, превръщайки всяко ястие поднесено в тях в един малък празник за всеки клиент.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния ,червена.Подходяща за сервиране на различни видове десерти и предястияМатериал - ПорцеланРазмер - 18см..
16.80 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния, червена. За сервиране на предястия и основни ястия, както и е подходяща за подложна чиния на определени видове купи.Материал - ПорцеланРазмер - 24см..
30.00 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния, червена за сервиране на основни ястия. Закалени ръбове на чинията,  подходяща за употреба  в съдомиална машина.Материал - ПорцеланРазмер 28см..
45.60 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова плитка чиния, червена за сервиране на основно ястие.Спрямо големината на чинията ,може да се използва и за плато за сервиране на различни предястия и мезета.Материал - ПорцеланРазмер - 30см..
57.60 лв.
Brand: PORLAND
Червена чиния с борд за пица.Червения цвят на чинията създава много добър контраст с цвета на тестото на пицата и продуктите в нея.Материал - ПорцеланРазмер - 32см..
64.80 лв.
Brand: PORLAND
Чиния дълбока тип саханче с две дръжки.Много добро предложение за сервиране на предястия и различни предложения по ваш избор.Материал - ПорцеланРазмер - 22см..
31.92 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова червена, дълбока чиния за сервиране на основни ястия, предимно от италианска и френска кухня.Съща така подходяща и за различни видове салати.Материал - ПорцеланРазмер - 30см ..
60.00 лв.
Brand: PORLAND
Чиния дълбока,червена за основни ястия съпътстващи ги със сос и различни видове салати.Материал - ПорцеланРазмер - 26см..
55.20 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова чиния червена, дълбока за паста.Подходяща е за салати, спагети и други специалитети.Материал - ПорцеланРазмер 25см         ..
42.48 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова универсална купа, червена за сервиране на италиански специалитети и различни видове салати.Закалени ръбове на порцелана, лукс и стил за всяка една маса.Материал - ПорцеланРазмер - 26см..
48.72 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова купа червенар подходяща за сервиране на различни видове супи.Подходяща за сервиране с подложна чиния 24см.Материал - ПорцеланРазмер - 16см..
31.20 лв.
Brand: PORLAND
Чиния червена, правоъгълна, дълбока. Подходяща за сервиране на ордьовър и предястия.Много подходящо за поднасяне на разядки, към основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер - 16х10см..
27.00 лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)