Меню
Количка

Bonn Bistro

Серията Bonn Bistro е класически изчистен бял порцелан с усилено закалени ръбове на сервиза. Bonn Bistro е абсолютна класика в репертоара на Баушер от много години. Непрекъснатата си популярност колекцията дължи на положителната си харизма, която олицетворява неусложнена радостност. Ето защо се предпочита на места, където това отношение към живота е много важно - висок клас хотели и в класически ресторанти. Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд, с подходящ размер за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати и предястия. Качеството и здравината я правят чудесен вариант за допълнителна подложна чиния при сервиране на ястия от големи плата на блок маса в хотел, ке..
9.57 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд. Подходяща за сервиране на блок маса в хотели, кетъринг и други събития. Може да се използва като butter plate - за масло, както и за поднасяне на хапки и десерти. Устойчива за интензивна и дълготрайна употреба, поради специалната..
4.75 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд,  с подходящ размер за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати. Качеството и здравината я правят много добър вариант за блок маса в хотел, кетъринг и други събития. Поради специалната немска технология на изработка..
5.99 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд,  с подходящ размер за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати. Качеството и здравината я правят много добър вариант на подложна чиния за блок маса в хотел, кетъринг и при сервиране от големи плата при различни съ..
8.35 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд,  за сервиране и декорация на основни ястия във всякакъв стил ресторанти. Подходяща за блок маса за хотели, кетъринг и други събития. Изработена от висококачествен немски порцелан, с подсилени ръбове и безкомпромисна глазура..
9.79 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд, за сервиране и декорация на основни ястия във всякакъв стил ресторанти. Чудесен вариант за поднасяне на специалитета на готвача. Уникалната немска технология на изработка я прави издържлива на надрасквания от прибори, а с подсиле..
15.50 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд,  с подходящ размер за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати. Качеството и здравината я правят много добър вариант за блок маса в хотел, кетъринг и други събития. Поради специалната немска технология на изработ..
5.69 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд,  за сервиране и декорация на основни ястия във всякакъв стил ресторанти. Подходяща за блок маса за хотели, кетъринг и други събития. Изработена от висококачествен немски порцелан, с подсилени ръбове и безкомпромисна глазура, ко..
9.99 лв.
Чиния дълбока порцеланова бяла, в класическа кръгла форма с лек борд. Подходяща за сервиране на предястия и различни видове ордьоври, салати, ястия със сос. Изработена от висококачествен немски порцелан, с подсилени ръбове и безкомпромисна глазура, което я прави достатъчно устойчива за интензивна ..
8.35 лв.
Порцеланова бяла кръгла дълбока чиния, подходяща за сервиране на паста, ризото и различни видове салати. Може да се използва, както в италиански ресторанти, така и в  други заведения за поднасяне на гурме специалитети, основни ястия и нестандартни предложения от интернационалната кухня. Ка..
16.77 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)