Меню
Количка

Nadia Line

Серия Nadia Line е сред водещите серии на марката Bauscher за оборудване на различни видове ресторанти и Хотели за Блок маса и Кетъринг. Изработена по най-високи изисквания за качество и контрол, серията се характеризира с изчистен вариант на чинията, здрави и закалени ръбове с гаранция за здравина на ръба от 2 години. Устойчива против надраскване.

Порцеланова чиния, плитка с лек борд. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на десерт и помощна чиния. Страхотно предложение за употреба на блок маса в хотел и  сервиране в ресторант в съчетание със стилно и ..
4.99 лв.
Порцеланова чиния, плитка с лек борд. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на десерти . Страхотно предложение за употреба на блок маса в хотел и  сервиране в ресторант в съчетание със стилно и качествено мен..
5.50 лв.
Порцеланова чиния, плитка с лек борд. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на десерт . Страхотно предложение за употреба на блок маса в хотел и  сервиране в ресторант в съчетание със стилно и качествено меню..
6.49 лв.
Порцеланова чиния, плитка с лек борд. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния . Страхотно предложение за  употреба на блок маса в хотел и сервиране в ресторант в съчетание със стил..
8.49 лв.
Порцеланова чиния,плитка с лек борд. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия . Страхотно предложение за употреба на блок маса в хотел и сервиране в ресторант в съчетание със стилно и качествено меню..
9.75 лв.
Порцеланова чиния,плитка с лек борд. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия . Страхотно предложение за употреба на блок маса в хотел и сервиране в ресторант в съчетание със стилно и качествено меню..
9.99 лв.
Порцеланова чиния, кръгла с лек борд. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на десерт и предястия . Страхотно предложение за употреба на блок маса в хотел, както и за сервиране в ресторант в съчетание със стилно и..
7.72 лв.
Порцеланова чиния, дълбока. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на салата . Страхотно предложение за сервиране в ресторант в съчетание със стилно и качествено меню. Всички артикули от серията можете да видите ту..
27.95 лв.
Порцеланова чиния, дълбока. Бял и изчистен, високо качествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия . Страхотно предложение за сервиране в ресторант в съчетание със стилно и качествено меню. Всички артикули от серията можете да ви..
31.97 лв.
Малка бяла купа от серията Nadia Line, изработена от изчистен, висококачествен немски порцелан, характеризира се с изключителна здравина. Купичката е подходяща за сервиране на десерти и различни предложения за закуска . Страхотно предложение за  употреба на блок маса в хотел, лесна за подредба ..
15.56 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)