Меню
Количка

Bormioli Rocco

Закалените съдове за сервиране на Bormioli Rocco са 2.5 пъти по-устойчиви на механични удари от обикновенното стъкло което гарантира дълготрайна употреба.Устояват както на топлинни шокови удари,така и на внезапни промени в температурата.Съдовете на Bormioli Rocco за устойчиви за употреба в микровълнова фурна и за измиване в съдомиялна машина.

Бяла, кръла чиния за сервиране на десерт. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намерите тук.Мате..
2.20 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на състава си по..
11.30 лв.
Бяла, кръла чиния за сервиране на основно ястие. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намерите т..
3.00 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор в зелено, от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на съста..
11.30 лв.
Бяла, кръла чиния, дълбока за сервиране на салата и предястия. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете..
3.00 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор в червено, от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на съст..
11.30 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния от серията Ronda. Поради големината и формата си е много подходяща за сервиране на пици и на различни специални предложения на главния готвач. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал,..
7.00 лв.
Бяло, елипсовидно плато за сервиране на основни ястия, салати и предястия.. Леко и удобно, платото е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocc..
6.99 лв.
Бяла, квадратна чиния за сервиране на основно ястие. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намери..
3.50 лв.
Бяла, квадратна чиния за сервиране на с десерт. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намерите ту..
3.00 лв.
Бяла дълбока,квадратна чиния за сервиране на салата и предястие. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco може..
3.50 лв.
Бяла купа за сервиране на супа до 300 мл. Лека и удобна, купата е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намерите тук.Матер..
3.85 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)