Меню
Количка

Grandgusto

Красиви и модерни чинии кръгли с борд. Закалените съдове за сервиране на Bormioli Rocco са 2.5 пъти по-устойчиви на механични удари от обикновенното стъкло което гарантира дълготрайна употреба. Устояват както на топлинни шокови удари, така и на внезапни промени в температурата. Съдовете на Bormioli Rocco за устойчиви за употреба в микровълнова фурна и за измиване в съдомиялна машина.
Бяла, плитка, кръгла чиния с борд от стилната серия Grangusto. Подходяща за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати, предястия и десерти. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за блок маса в хотел, кетъринг и други събития. Чинията е изработена от закалено стъкл..
8.99 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния с борд от стилната серия Grangusto. Подходяща за сервиране на основни ястия, може да се използва и като плато за  разядки, хапки, различни видове, сирена. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за блок маса в хотел, кетъринг и други събития...
12.99 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния с борд от стилната серия Grangusto. Поради големината и формата си е много подходяща за сервиране на пици и на различни специални предложения на главния готвач. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за всяко заведение. Чинията е изработена от зак..
15.55 лв.
Бяла, дълбока, кръгла чиния с широк борд от стилната серия Grangusto. Подходяща за сервиране на паста, ризото, салати, различни видове италиански специалитети и гурме предложения във всяка кухня. Изчистената универсална форма я прави предпочитана от професионалните готвачи. Чинията е изработе..
9.10 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)