Меню
Количка

Pizza

Нови модерни декори обогатяват линията на чинии за пица на Bormioli Rocco.Те придават съвременен вид на чиния,създадена за типично ястие от италианската кухня.

Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на състава си по..
11.30 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор в зелено, от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на съста..
11.30 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор в червено, от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на съст..
11.30 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния от серията Ronda. Поради големината и формата си е много подходяща за сервиране на пици и на различни специални предложения на главния готвач. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал,..
7.00 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния с лек борд от висококачествен турски порцелан. Подходяща за сервиране на пици и на различни специални предложения на главния готвач, както и на основни ястия с по-голям грамаж. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за всяко заведение. Лека и удо..
16.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)