Меню
Количка

Toledo

С предложенията на Bormioli Rocco серия Toledo лесно бихте могли да изразите себе си от закуската до вечерята от ежедневното до специалните случай.Перфектен баланс между изчистени форми и текстура израз на съвременната визия на една маса.

Бяла, кръла чиния за сервиране на десерт. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намерите тук.Мате..
2.20 лв.
Бяла, кръла чиния за сервиране на основно ястие. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намерите т..
3.00 лв.
Бяла, кръла чиния, дълбока за сервиране на салата и предястия. Лека и удобна, чинията е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете..
3.00 лв.
Бяло, елипсовидно плато за сервиране на основни ястия, салати и предястия.. Леко и удобно, платото е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocc..
6.99 лв.
Бяла, кръла купа за сервиране на супа. Лека и удобна, купата е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco можете да намерите тук.Материал..
3.99 лв.
Бяло, елипсовидно плато за сервиране на основни ястия, салати и предястия. Леко и удобно, платото е подходяща за измиване в съдомиялна машина и за употреба в микровълнова печка. Подходяща както за домашна, така и за професионална употреба. Всички артикули за сервиране от марката Bormiolli Rocco..
8.99 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)