Меню
Количка

By Bone

Порцелановите изделия с марка By Bone Innovation се отличават със своята здравина на изделията, издръжливи на термичен шок, подходящи за професионална употреба. Декорите са с твърда глазура на покритието, което гарантира висока устойчивост на надрасквания при ежедневна употреба. 
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характериз..
18.17 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококаче..
14.20 лв.
Порцеланова плитка  чиния, изчистен дизайн с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия . Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработен..
11.00 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризи..
13.96 лв.
Порцеланова плитка чиния с борд, фин млечен цвят и кафяво бежова орнаментика по ръба. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на пица с размер 30 см. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове, изработена от високок..
24.99 лв.
Порцеланова плитка  чиния, изчистен дизайн с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена..
10.37 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характериз..
12.19 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на десерт. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачествен ..
9.50 лв.
Порцеланова плитка  чиния с цветна орнаментика наподобяваща цветовете на ствол на дърво, цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на предястие, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип ресторан..
10.80 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на предястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира ..
11.68 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на десерт. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се ..
8.30 лв.
Порцеланова плитка  чиния, изчистен дизайн с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на чинията е подходящ за сервиране на десерти . Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта.Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от ви..
8.27 лв.
Показва 1 до 12 от 57 (5 страници)